Glenn Frey - The Allnighter (1984)

Label: MCA

1. The Allnighter (4:22)
  2. Sexy Girl (3:30)
  3. I Got Love (3:49)
  4. Somebody Else (6:00)
  5. Lovers Moon (4:10)
  6. Smuggler's Blues (4:17)
  7. Let's Go Home (5:01)
  8. Better in the U.S.A. (3:00)
  9. Living in Darkness * (4:35)
  10. New Love (4:25)
  11. The Heat Is On (3:47)
  12. Flip City *
  13. You Belong to the City *
Redelijk album van Glenn Frey , met als hoogtepunt het nummer '' Smuggler''s Blues '' die vaak in de 80''s hitserie '' Miami Vice'' werd gebruikt .
Op sommige versies van deze cd staat ook ''The heat is on'' wat ook de soundtrack was voor ''Beverly Hills Cop'' met Eddy Murphy . Ik zie hem hier niet in de songlist staan .

avatar van dynamo d
Don Henley schreef:

Ik heb de vinyl-versie en daar staat The Heat is On wel op. Vreemd! Niet op sommige versies maar volgens mij op alle 1984 versies van dit album staat The Heat is On. Ik stuur een correctie.

avatar van E-Clect-Eddy
De Europese en Aziatische release heeft The Heat is On in plaats van Living in Darkness, moet dus eigenlijk hier aangepast worden, omdat de standaard versie is, ook nu op streamingsites is de versie zonder THIO de standaard.

avatar van blaauwtje
The heat is on staat oorspronkelijk op de Miami Vince cd, staat niet op de vinyl uitvoering uit 1984, ook niet op de oorspronkelijke cd release(zoals E-Eddy al schreef), staat alleen op de live cd van Glenn en op zijn verzamel cd's.

Latere persingen zullen de songlist van hierboven wel hebben, op die van mij(vinyl en cd) staan ze niet.

Maakt ook niet uit, het is niet zijn beste solo plaat, maar zeer aangenaam om af en toe te beluisteren, zal nu vast vaker gebeuren, na het vreselijke nieuws van vanmorgen.

Het concert van mei 2014 is nu helemaal iets om met weemoed aan terug te denken.

avatar van blaauwtje
blaauwtje schreef:
The heat is on staat oorspronkelijk op de Beverley H. Cop cd, staat niet op de vinyl uitvoering uit 1984, ook niet op de oorspronkelijke cd release(zoals E-Eddy al schreef), staat alleen op de live cd van Glenn en op zijn verzamel cd's.