)^v^llllllllll^(^llllll^lllllllll^)v^llllll^lllll^v(^V^llllllllll^ lllllllllll^V^)v^( - )^v^llllllllll^(^llllll^lllllllll^)v^llllll^lllll^v(^V^llllllllll^ lllllllllll^V^)v^( (2008)

Rock / Avant-Garde
Label: Noise Machine

1. MSDGNGNHZTDGfgRDGtjhfdhdgDCXxx (7:29)
  2. GHGUJVJYGUHTFHKFYXDRTYJY (9:02)
  3. Asehisehilsehilehliaehilehilezahliez (39:41)
  4. Vdrzkyrztduhkyrdbvuykhbrdyukbrdvkyu, (9:26)
avatar van Hellblazer
0,5
Dat is het eigenlijk ook niet. Noise gaat tegen alle principes van muziek in geloof ik. Daarom is het ook zeer zware muziek en erg duister ook. De nummers zijn niet uit elkaar te houden, omdat in ieder nummer zo'n beetje hetzelfde geruis te horen is. Toen ik het filmpje op Youtube bekeek, heb ik zelfs nog even gecontroleerd of ik de speakers wel goed had aangesloten. (Hoewel dat waarschijnlijk niet eens uitmaakt). Erg apart dit, ik kan ook niet bevatten dat mensen dit echt mooi kunnen vinden. Geen opbouw, geen melodie, geen gezang, geen beats... Alleen een langdurende ruis met af en toe een gitaar die er iets bovenkomt. De clip is ook erg bijzonder, ook constant hetzelfde. Wat ik ook niet snap is dat de nummers zo lang duren. Zelfs 1 die bijna 40 minuten duurt.
Ik geloof dat de titels zijn ontworpen door een specialist in het toetsenbord meppen of iets dergelijks.

Meest absurde release die ik ooit heb gehoord en gezien.