Evanescence - Anywhere but Home (2004)

Label: Wind-up

1. Haunted (4:03)
  2. Going Under (3:57)
  3. Taking over Me (3:57)
  4. Everybody's Fool (3:40)
  5. Thoughtless (4:37)
  6. My Last Breath (3:53)
  7. Farther Away (5:02)
  8. Breathe No More (3:33)
  9. My Immortal (4:38)
  10. Bring Me to Life (4:43)
  11. Tourniquet (4:17)
  12. Imaginary (5:25)
  13. Whisper (5:45)
  14. Missing [Studio Recording] (4:17)
Zit hier niet het "F-woord" in.

avatar van HammerHead
Fairy tale?

avatar van Facedown
Stukje van de lyrics van 'Thoughtless', dat moet je vraag verduidelijken!

Why are you trying to make fun of me?
You think it's funny?
What the fuck you think it's doing to me?
You take your turn lashing out at me
I want you crying with your dirty ass in front of me

All of my hate cannot be found
I will not be drowned by your thoughtless scheming
So you can try to tear me down
Beat me to the ground
I will see you screaming

Thumbing through the pages of my fantasies
I'm above you, smiling at you, drown, drown, drown
I wanna kill and rape you the way you raped me
And I'll pull the trigger
And you're down, down, down

Origineel van Korn trouwens, maar goeie cover!

Hoorde dat zo'n bedrijf is aangeklaag omdat er 1 keer fuck word gezet en geen waarschuwing opstaat, te triest voor woorden.

Waarom staan er bijna allemaal dezelfde nummers op als op Fallen? Als ik goed tel 4 nieuwe nummers?
Ehm.. tja.. toch wel erg commercieel.

Nubis schreef:

Ehm.. tja.. toch wel erg commercieel.

Het is wel een live-album, dus dan is het (denk ik) wel normaal dat er liedjes van Fallen opstaan...
p.s.: Supergoed album, en Fallen ook!

nicolas
ja amerie kheb gezien dat je nogal gul bent met de puntenverdeling op je typische groepjes hé. probeer wat objectiever te zijn, khad dat vroeger ook, zo steeds 0,5 en 5.0 sterren geven, maar ja kheb ook op m'n donder gehad van jan en alleman dus ik neem het je niet kwalijk

avatar van Eddie
Dit zij dus echt platen waar ik van walg, ik heb niets tegen live platen in tegendeel, maar ik vind dit niets meer dan het geld trekken van de fans door de platen labels, als ik een echte fan was had ik deze plaat ook gekocht voor een slordige 20.- en was ik er achter gekomen dat het grootste deel van de nummers ook al op fallen staad. Pure geldklopperij. Dat doe niets af aan de kwaliteid van de nummers die zijn nog steeds erg lekker te noemen, vooral Tourniquet is een favoriet van mij.

amerie-freakjeuh schreef:

p.s.: Supergoed album, en Fallen ook!

Oh, dat wist ik niet.

kwaliteit

veel dezelfde liedjes als op fallen

nicolas
ja matthias twas cool é op u feest, nachtje doorstekeuuh!

Ik vind dit een goed live concert, de opnames van de dvd zijn geweldig, ook de clips zijn best wel cool. Ook de nummers zijn mooi. Thoughtless vind ik echt de ergste cover die ik ooit gehoord heb. Het officiele nummer van korn is erg vet, maar door evanescence is het 3x niks

avatar van christina
die liedjeus zijn toch goe vooral hounted ale ja da vinne kik e

avatar van Toon1
christina schreef:
die liedjeus zijn toch goe vooral hounted ale ja da vinne kik e

Sorry maar op dit forum wordt nederlands gesproken (dacht ik toch, ja?)

avatar van nevyn
waterboy schreef:

Ik vind Thoughtless juist een goed nummer, maar misschien komt dat omdat ik eerst deze versie hoorde, voor het orginele nummer.

Geweldig album. Ik vind deze beter dan Fallen. Het instrumentale werk is veel beter!

Hilarious
Superalbum de dvd hierbij is ook heel goed.

dollie
net als fallen is dit album top!
doordat het life gebracht is zijn de nummers véél beter
echt om kippenvel van te krijgen,
zeker 'thoughtless' (trouwens een cover van corn) en 'breathe no more'

avatar van The Scientist
Berichten verplaatst naar Evanescence

veel verschil is er toch niet tussen Fallen en deze cd , of vergis ik me ? ik twijfel namelijk om het te kopen en Fallen heb ik al .

dollie
laantje schreef:

Dit is de live-versie, er staan enkele andere nummertjes op, sommigen vinden de live-versies van de nummertjes beter klinken (waaronder ik) en sommigen vinden dit niet, dat zal je even voor jezelf moeten uitmaken, vraag in de platenwinkel even of je eens mag luisteren hé, daar zullen ze wel niet 'nee' tegen zeggen hoor

dollie schreef:

ok

Super (live)album, kan ook niet anders als bijna alle songs van 'Fallen' zijn. Missing en Farther Away zijn een zeer leuke toevoeging, enkel jammer van de Korn-cover Thoughtless, die is wat minder.

fiend schreef:

Inderdaad

JEEZ! Dit is toch wel een belabberde productie. Zeker op dvd valt dat op. Daar is het dan wel Dolby, maar de instrumenten komen zooooo slecht door. Ook had ik op wat meer b-sides in de setlist gehoopt. Thoughtless is als cover dan zeker wel geslaagd.

Deze CD gekocht voor 5 euro tijdens een weekendje Gent. De CD vind ik tegen vallen, vooral omdat de geluidskwaliteit niet al te best is. Gelukkig zit er ook een DVD bij en die is een stuk beter te pruimen zeker omdat je door de beelden een beter idee krijgt van de sfeer van het optreden. 3.5*

Ik vind Thoughtless juist wel goed.

avatar van Snowwhite
Ik heb de dvd + cd van. Ik vond t eigenlijk niet zo heel goed gezongen. Amy zingt zoveel beter in het duet met Korn (freak on a leash).
Missing vind ik trouwens briljant. Das de reden waarom ik m gekocht had.

zalige CD van een goede zangeres met als toppunt missing

dus 5*****

uh...er staan ongeveer 4 nieuwe nummers op -_-'