Babette van Veen - Vertrouwelijk (2009)

Label: Pink

7. Elaine
  8. Wat Hij Wil Zien
  9. Ver Hier Ver Vandaan
  10. De 50's
  11. Knippen en Plakken (Tweede Jeugd Deel 1)
  12. Het Laat Me Koud (Tweede Jeugd Deel 2)
avatar van Hans Brouwer
"Vertrouwelijk (2009)" is een sympathiek album van Babette van Veen. De teksten zijn leuk maar er is ook een serieuze ondertoon. De bigband muziek is fantastisch en maakt het geheel tot een heerlijk Swing album. Jawel, swing met een hoofdletter "S"! 4****

avatar van Boermetkiespijn
Nou, nou... Swing, ja. Maar met een hoofdletter lijkt me wat overdreven.
Best aardige cd, maar een beetje te gelikt, zo knap ik bijvoorbeeld behoorlijk af op nummers als "De Gek". Babette van Veen heeft een beste bult talent van haar vader geërfd. De liedjes zijn leuk, maar niet meer dan dat. Beetje simpele teksten, het blijft allemaal wat oppervlakkig. Natuurlijk werkt ze samen met topmuzikanten, maar een top-album vind ik het niet.

Favorieten zijn "Persoonlijkheid", "Schoonmoeder" en "Wat Hij Wil Zien".