The Greatest Hits '90-1-Part 2 (1990)

Label: Magnum

1. Michael Bolton - How Am I Supposed to Live Without You (4:16)
  2. Arthur Baker - The Message Is Love (4:39)

met Al Green

3. Paula Abdul en The Wild Pair - Opposites Attract (3:43)
  4. Phil Collins - Another Day in Paradise (5:11)
  5. Elton John - Sacrifice (5:05)
  6. Cher - If I Could Turn Back Time [Remix] (3:59)
  7. Tears for Fears - Sowing the Seeds of Love (6:14)
  8. Randy Crawford - Knockin' on Heaven's Door (4:54)
  9. Belinda Carlisle - Leave a Light On (4:33)
  10. Roxette - Dangerous (3:46)
  11. Linda Ronstadt en Aaron Neville - Don't Know Much (3:33)
  12. UB40 - Here I Am (4:19)
  13. Bros - Madly in Love (4:30)
  14. Mano Negra - King Kong 5 (1:57)
  15. Snap! - The Power (5:42)
  16. Guru Josh - Infinity (1990's: Time for the Guru) (4:02)
avatar van tnf
tnf
Ach gut, die eerste.

Roept (vrij traumatische) herinneringen op aan klassefeestjes in groep 7/8, waarop voornamelijk geschuifeld werd; helaas zat ik in een klas waarin men dit soort muziek vrát - en was ik met m'n destijds verse voorliefde voor housemuziek een soortement van zwart schaap.

Verder een nogal keurig radiopop-schijfje, wat dat betreft zit 'ie op het randje. Hoewel ik op m'n semi 90's-stream heel veel uit deze periode draai, en wel degelijk vrij commercieel, is deze cd daardoor niet bijzonder goed vertegenwoordigd in de database. Afgezien van 3, 14, 15 en 16, dan.

Die van Tears For Fears vind ik verder wel erg fraai (maar of 'ie in m'n database past, daar ben ik nog niet uit).