Mariah Carey - Memoirs of an Imperfect Angel (2009)

Pop / R&B
Label: Island

1. Betcha Gon' Know (The Prologue) (4:00)
  2. Obsessed (4:02)
  3. H.A.T.E.U. (4:27)
  4. Candy Bling (4:03)
  5. Ribbon (4:21)
  6. Inseparable (3:33)
  7. Standing O (4:00)
  8. It's a Wrap (3:58)
  9. Up Out My Face (3:41)
  10. Up Out My Face [The Reprise] (0:51)
  11. More Than Just Friends (3:37)
  12. The Impossible (4:00)
  13. The Impossible [The Reprise] (2:25)
  14. Angel (The Prelude) (1:04)
  15. Angels Cry (4:01)
  16. Languishing (The Interlude) (2:33)
  17. I Want to Know What Love Is (3:26)
  18. Obsessed [Cahill Radio Mix] * (3:20)
  19. Obsessed [Seamus Haji & Paul Emanuel Radio Edit] * (3:12)
  20. Obsessed [Jump Smokers Radio Edit] * (3:19)
  21. Obsessed [Friscia and Lamboy Radio Mix] * (4:11)
Tenenkrommend "I Want To Know What Love Is" al kunnen horen.

Deze Foreigner-cover is een typisch Mariah-plaatje geworden, zoals ze destijds deed met nummers als Without You en Hero.
Op zich niet slecht, maar het is de vrouwenstem die voor mij het nummer zo'n hoog zuiggehalte mee geeft...

En dat lijkt nog de officiele single te worden ook.....

Desondanks zeer benieuwd naar het album, aangezien ik dan Obsessed wel weer heerlijk vond!!
Tot nu tot staat het voor mij dus 1-1 op dit album en kan het nog alle kanten op

avatar van Kos
Kos
Obsessed is juist enorm vreselijk. Die clip ook. .

avatar van Ericos
Deze versie op MusicMeter klopt niet helemaal. De ander die erop staat klopt.

avatar van Lovekellycl
Ik hoorde Mariah heel graag, jammer dat ze zo verwaand en sletterig is geworden. Haar Touch my body en Obsessed doen het gewoon niet, ik snap niet waarom ze die kant moet opgaan. Toch ben ik benieuwd en ga ik het album zeker eens beluisteren. Haar vorige album stonden mooie nummers op, tevens ook een paar vreselijke.

Betcha Gon' Know, Obsessed, H.A.T.E.U., Inseperable, Standing O, Up Out My Face, Angels Cry en I Want To Know What Love Is klinken veelbelovend!

De andere nummers moet ik nog helemaal luisteren.
Memoirs is gelukkig geen kopie van Mimi zoals E=MC2 dat was.
Er is gelukkig een soort van nieuwe sound, al lijkt Up Out My Face wel veel op Cruise Control.

Ik ben benieuwd!

Het album is helaas gelekt!
Wat een verbetering ten opzichte van E=MC2!

Mijn favorieten zijn: Angels Cry, H.A.T.E.U., Standing O, Inseparable en Betcha Gon' Know! Ik vind More Than Just Friends en The Impossible helaas wel tegenvallen.

avatar van GrafGantz
Oebie schreef:
Het album is helaas gelekt!

Zo slecht?

fastpulseboy
die hoes! (Als je de playboy wil koop je die toch!)
Die titel!

GrafGantz schreef:

Zo slecht?

NEEE dat het gelekt is, zodat de verkoopcijfers minder zullen zijn

avatar van musicman13
GOD JEZUS wat een heerlijk album!

Alle nummers zijn goed, alleen the impossible valt me beetje tegen maar is wel ok!

Dit is nou heerlijke 90's R&B zo als het hoort! Prachtig!

Angels Cry is het hoogtepunt!

Leuke cover:)

avatar van Kronos
Straf eigenlijk dat ze van die tetten zes stuks op een klein CD-boekje krijgen.

avatar van Matys
Memoirs is een bijzonder slecht album. Bijna alle nummers zijn 'slow-jam' en daardoor klinken de meeste nummers hetzelfde. Stop daar nog eens een paar overbodige interludes tussen en het plaatje is compleet. De single Obsessed is dan wel weer leuk. *

sanquin
Net geluisterd...wat een bagger! Sorry maar MC had wel iets langer over een album mogen doen om een beter resultaat te hebben.
Opvullers...!
Obsessed maakt het dan wel weer een beetje goed...een heeeel klein beetje!

perfect album van een niet altijd perfecte artiest.

Ze heeft echt haar best gedaan op dit album!
Uitschieters

It's a wrap
H.A.T.U
Angels cry.

Ook de rest luisterd heeerlijk weg.

sanquin schreef:
Opvullers...!
Obsessed maakt het dan wel weer een beetje goed...een heeeel klein beetje!

Echt een typische madonna fan!

musicman13 schreef:

Echt een typische madonna fan!

Mag jij denken, klopt ook grotendeels wel maar ik vind je reactie een beetje te makkelijk.
Ik kan de albums na Butterfly gewoon minder waarderen.
Misschien groeit deze plaat nog...een beetje.
Maareh...5 sterren...zeker een typische Mariah fan

sanquin schreef:

Ik kan de albums na Butterfly gewoon minder waarderen.
Misschien groeit deze plaat nog...een beetje.
Maareh...5 sterren...zeker een typische Mariah fan

ja ben groot fan en qua sfeer vind ik dit album een 5 waard! Maar toch verlaag ik hem naar 4,5. The impossible is boring as hell!

avatar van catdog
Is het een goed teken als ik spontaan moet janken als ik "I Want to Know What Love Is" hoor ?

catdog schreef:

ja!

sanquin
hopeloos geflopt deze plaat...jammer want er staan toch wel goede nummers op..

Het boekje is mooier dan de muziek...

Misterfool
sommige mensen durven nog te zeggen dat mariah een goede stem heeft. ik zie geen emotie, slechts zuivere stemgymnastiek. wellicht heel knap maar nergens memorabel of zelfs een beetje redelijk. het muzikale evenbeeld van botox. alles glad en gelijk maar nep en nietszeggend en nadat de jaren verstrijken zal het alleen maar lelijker klinken

avatar van Arrie
Dus... waarom heb je het geluisterd?

Misterfool
nieuwsschierig. bovendien heeft zelfs deze muziek recht op een eerlijke niet fangebaseerde of bevooroordeelde luisterbeurt.

avatar van MJ_DA_MAN
Ach kom op, je weet vantevoren al dat je dit kut gaat vinden en waarschijnlijk een 0,5 gaat geven.

Misterfool schreef:
het word weer lachen brullen gieren.
hoewel me na het luisteren van dit album het huilen nader zal staan.

Jaja, je was erg nieuwsgierig.
Ik snap daar echt niks van, dat je iets gaat luisteren als je toch al bijna zeker weet dat je het niet goed gaat vinden. Iets luisteren om het af te zeiken ofzo. En dan nog een fijne 0,5 kunnen geven natuurlijk.

Misterfool
dan nog een beetje tegengeluid is nooit verkeerd. het is ten minste beter dan dat een album alleen door de fanboys wordt opgehemeld.

het is een discussie site mensen niet de ik vind het niet goed dus ik zeg maar niks anders jaag ik mischien de fanboys en de moraalridders in het harnas site.

Misterfool schreef:

Het is niet dat er geen tegengeluid is, omdat niemand fanboys in het harnas wil jagen. Er is geen tegengeluid, omdat de meeste mensen geen album gaan luisteren waarbij ze van tevoren al weten dat de kans 90% is dat het kut is. Wat jij doet, is niet alleen zeggen dat het kut is om tegengeluid te geven. Want daar is niks mis mee. Maar jij gaat daadwerkelijk een slecht album luisteren om tegengeluid te geven.
Maargoed, als jij dat leuk vindt, moet je dat vooral doen hoor. Ik vind het gewoon raar, en zelfs een beetje triest.

Wat berichten die niet meer over de muziek gingen verwijderd.