Ace & Edo - Arts & Entertainment (2009)

Label: M3

1. T.V. Night (0:48)
  2. Hands High (3:41)
  3. Fans (4:16)

met Large Professor

4. A's & E's (This Is What We Do) (4:00)

met Marsha Ambrosious

5. Rocsi (0:36)
  6. Little Young (3:08)
  7. Reminds Me (2:40)
  8. Black Ice Interlude (0:40)
  9. Good Music (4:02)

12. Over There (3:12)
  13. Round & Round (3:31)

met DoItAll en Du Kelly

14. Hot Wangs (0:46)
  15. Ei8ht Is Enuff (3:11)
  16. Here I Go Again (3:18)

met Jamelle Bundy

17. You Me and Some Snacks (0:34)
  18. Dancing Like a White Girl (5:18)

met Chester French en Pav Bundy

19. Outro (3:26)
avatar van Osiris Apis
Lijkt me een goede combi.

Ziet gut aus

avatar van -marco-
Ben erg benieuwd naar deze samenwerking. Zijn geen onbekende van elkaar! Individueel spreken ze me erg aan en de samenwerking op vorige tracks verliep goed!

Kan wel wat worden dus!

RedLightCityBoy
Little Young is in ieder geval sterk (als intro).

Deze wordt hard! HOEREEJ

Little Young

Hun killen die shit, whahaha geniaal xD

02 A's E's is nu ook te luisteren

wat een bitchasses

avatar van Bartje..
Wanneer komt hij nou eens uit?

avatar van -marco-
Bartje.. schreef:
Wanneer komt hij nou eens uit?

De release is er en hij is te bestellen, eerder dan verwacht. Ben benieuwd!

avatar van Rhythm & Poetry
Een album dat doet denken aan het eerder dit jaar uitgekomen Survival Skills. Het verschil is dat Masta Ace en Edo G. wel zelf een album kunnen dragen en KRS en Buckshot dat niet meer kunnen. Verder kent dit album wat flauwe skits en dat is toch wel erg jammer. Want de overige tracks zijn niet onaardig, weliswaar niet het beste wat ik van Masta Ace en Edo G ken, maar ze staan nog altijd hun mannetje.

De bijdrage van KRS is trouwens wel erg moeizaam.

Harco
Ik word hier toch wel erg blij van. Beide rappers staan inderdaad nog altijd hun mannetje. Ace blijft één van mijn favoriete rappers en Ed O.G./Edo G. (dat laatste is het tegenwoordig, geloof ik?) blijft gewoon een fijn stemgeluid hebben, dat mij op sommige mensen doet denken aan Sean Price.

Je vergelijking met Survival Skills kan ik aan de ene kant wel inkomen, beide albums zijn immers samenwerkingen tussen twee gerenommeerde rappers, maar qua productie vind ik dit toch iets kaler (en leuker).

Was helemaal vergeten dat dit uitkwam, maar is na één luisterbeurt toch een van de leukste albums van dit jaar.

P-DawG
Ai, ik heb deze net binnengehaald maar ik heb een andere tracklist dan deze (althans dezelfde nummers maar in een andere volgorde).

Er zit bij mij trouwens ook nog een outro bij, die zie ik hier niet bij staan..

P-DawG
Klinkt erg dope op het eerste gehoor

avatar van Bartje..
Dacing like a W G is wel echt verschrikkelijk
Maar Pass the Mic maakt het wel weer goed.

Harco
Ik had al een correctie ingediend, P-DawG.

En Bartje, Dancing Like a White Girl is briljant. Ik heb me helemaal slap gelachen om die track. Dit is wat Ultramagnetic MC's had moeten zijn op The Best Kept Secret.

You don't care
Shake your hair
Hands up on your derriere

Laatste nummer is echt KAK

Harco
Je ziet wel weer wie de typische backpackers zijn door dat nummer, hoor Op andere sites, hier, op YouTube, overal wordt dat nummer de grond in geboord.

I ain't being rude
I can tell you in the mood
Cause you dancin' with this dude
But you steppin' on his feet
You dancin' kind of fast
And the song is kind of slow
But I really wanna know
Do you even hear the beat?

Die track rockt als een malle.

Rene1979
Haha ja de tekst maar had dat op een betere beat geknald wat ik zei KAK

avatar van Pooiertje
haha come on man. this shit is hilarious as fuck.

Wel een vette cd...

Bartje.. schreef:
Dacing like a W G is wel echt verschrikkelijk
Maar Pass the Mic maakt het wel weer goed.

maar hij is wel catchy na een paar luisterbeurten xD

avatar van Rhythm & Poetry
Voorlopig een nipte 3*, deze twee rappers kunnen veel beter en ik verwacht van beide heren een betere plaat dan dit. Op Arts & Entertainment staan zeker genoeg mooie momenten voor een ruimere voldoende, maar de vervelende skits die toch te veel aanwezig zijn verpesten het wel voor mij. Ik vind de producties ook net iets te veel tussen ouderwets en krachtig zitten. Dat is niet erg, maar het is het beide net niet. Het is niet ouderwets genoeg om er een lekker gevoel aan over te houden en het mist de kracht om het volume nog wat harder te zetten.

avatar van 'State Of Mind'
haal die skits gewoon uit je playlist, heb ik ook gedaan xD

Rene1979
Ik ga ook voor een 3 ik had hier wel wat meer van verwacht. Masta Ace en Edo G zef doen het goed en M-Phazes doet het ook goed op de beats de rest wat minder...

P-DawG
Bij het nummer 'Fans' wordt je toch zowaar bijna emotioneel..
Bijna...

valt toch wat tegen