Stars on 45 - The Very Best Of (1994)

Pop / R&B
Label: Music Club

1. Beatles Medley (16:13)
  2. Abba Medley (11:39)
  3. Stevie Wonder Medley (7:49)
  4. The Greatest Rock 'N' Roll Band in the World (5:17)
  5. Supremes Medley (7:08)
  6. Star Wars and Other Hits (5:19)
EVANSHEWSON
Bweurk... geheel verwerpelijk !!

nul komma nul sterren

nul, noppes zero

EVANSHEWSON
Het is goed voor één ding, bedenk ik nu.

Mijn stemgemiddelde is 4.06 wat hoger is dan de meeste mensen hier.

Zulke zooi af en toe en mijn te hoge scoregemiddelde gaat buiten de gevarenzone !

Zo heeft klerezooi toch nog een gezonde functie !

musicfriek schreef:
Deze wil ik wel als onderzetter gebruiken.

Als FRISBEE lijkt me ook een goed idee, maar wèl echt ver gooien hé, dan vind je hem tenminste nooit meer terug!

avatar van Hans Brouwer
Stop 'm nou maar gewoon in je cd speler. Want zo slecht is Stars on 45 dus helemaal niet. In tegendeel zelfs .

Ach, dat was toch lekkere muziek. En slim en knap gemaakt. Heb toch een beetje gecompenseerd.

Harald
Gewoon money making....verkrachting van muziek

Sstttt
Harald schreef:
Gewoon money making....verkrachting van muziek
The Beatles medley van Stars on 45 is voor mijn oudste zoon reden geweest om mijn Beatles platen uit de kast te trekken en deze nog grijzer te draaien dan dat zij al waren. Stars on 45 is zeker geen verkrachting van The Beatles muziek. "Eerbetoon" lijkt mij een betere omschrijving.

avatar van matthijs
Ik luister hier graag naar. Niet elke dag, maar zo eens in de tien jaar. Klinkt beetje cynisch maar zo bedoel ik t niet: goede muziek die ik al vaak gehoord hoor ik graag maar niet te vaak. Elke dag taart is ook niet lekker.

avatar van matthijs
(alleen waarom geen orginele stars on 45 hoes?) 1/2 * minpuntje