Eyes - Radical Genes (1980)

1 stem

Nederland / Canada / Verenigde Staten
Label: RCA

1. Is He Your Boyfriend Now (3:06)
  2. Dirty Shame (2:47)
  3. Tonight Is the Night (2:53)
  4. You Brought Me 'Round Again (4:20)
  5. Right to Be Wrong (3:07)
  6. No Woman of Mine Would (2:57)
  7. Runnin' Away (2:57)
  8. Here and Now (3:13)
  9. Give Me an Amp and a Loud Guitar (4:04)
  10. All a Bad Dream (3:57)
avatar van spoiler
Deze plaat met op drums Kees "Ani" Meerman ( r.i.p.) heb ik laatst ergens voor € 0,50 uit de bakken getrokken.
Alleen Meerman is Nederlands, de rest van de leden is zoals boven al staat Amerikaans/Canadees.

Opgenomen in Nederland en duidelijk een erg herkenbaar geluid voor de tijd. Alsof je luisterd naar de Herman Brood platen uit die tijd.

Leuk plaatje en op Discogs zag ik dat de plaat iets meer waard is dan het door mij betaalde bedrag.

hallo

a shame dat deze lp nooit op cd is verschenen

nadat neil merryweather ,s space rangers ophielden te bestaan is neil met gitarist michael willis in nederland beland en is deze typische plaat opgenomen.
de plaat kent 2 heavier hoogte punten in you brought me round again en give me an amp, de rest is midstream pop

neil is onlangs overleden nadat hij een return kende met de merryweather/stark projecten en zijn zijn 2 geweldige space rock albums st/kryptonite onlangs reissued met 4 bonus tracks

rip Neil