Fu Manchu - Signs of Infinite Power (2009)

Label: Century Media

1. Bionic Astronautics (3:44)
  2. Steel.Beast.Defeated (3:48)
  3. Against the Ground (3:20)
  4. Webfoot Witch Hat (4:32)
  5. El Busta (3:18)
  6. Signs of Infinite Power (4:11)
  7. Eyes X 10 (2:22)
  8. Gargantuan March (3:41)
  9. Take It Away (3:20)
  10. One Step Too Far (2:13)
avatar van Fake_world
Niemand die hier naar kijkt?

avatar van itchy
Ik heb er even naar gekeken, ziet er leuk uit.

fastpulseboy
mooie hoes idd
muziek laat ik aan me voorbij gaan

avatar van trebremmit
Ouderwets goed wat Fu Manchu hier weer laat horen, fuzzy gitaren en een beetje psychedelica, stonerrock zoals het hoort.

avatar van JoopKonraad
Al bijna twintig jaar staat Fu Manchu garant voor puike platen vol gemeen lekkere hardrock en stonerrock nummers. Waar sommige bands experiment en vernieuwing opzoeken, vind Fu Manchu hetzelfde wiel elke keer weer opnieuw uit. Ook deze plaat klinkt weer ruig en beestachtig zwaar. Zeer lomp gitaar- en baswerk en een fuzzgeluid om je vingers bij af te likken. Herkenbaarheid troef en wanneer je als band eenzelfde geluid neer zet op tien albums dan weet je waar je goed in bent. In het produceren van geweldige nummers die altijd als soundtrack kunnen dienen voor warme ritjes op motor of in auto; raampje open… Biertje erbij… En cruisen zonder bestemming…

Oooh! En dan komen ook nog de Virulence demo’s (zo heette de band in de periode 85-89) binnenkort op de markt… Het wordt een zeer warme stonerwinter…

avatar van james_cameron
Het album dendert lekker door, is compact en to the point, maar uiteindelijk lijken alle songs erg op elkaar en voegt de zang feitelijk weinig toe. Het valt me nu trouwens pas op hoe sterk de zang lijkt op die van Slayer, maar dat terzijde. Het lekker ruige gitaarwerk is top, maar de plaat is wat mij betreft niet boeiend genoeg om echt te blijven hangen.

Kingsnake
Hij is weer goed.
Gitaar riffs en solo's zijn vet en de nummers beuken lekker.

avatar van heinonlein
Heerlijk ouderwerts! Dit album staat in teken van science fiction, dat is zooo fu manchu!

geweldig dat deze band je na jaaaren nog steeds niet teleurstelt door 't roer om te gooien!