Ghettosocks - Treat of the Day (2009)

Canada

15. Rock the Discotech

met Timbuktu

16. The Roof
avatar van FlyLo
Zeker geen slecht album maar wat een AFSCHUWELIJK slecht begin. Wat moet ik in godsnaam met rommel als Onlyindamornin'?
Gelukkig wordt het later veel leuker met bv Don't Turn Around.
Redelijke producties, grappige teksten (bol van de verwijzingen en woordspelingen), aangename stem, oerdegelijke flow..
Rene1979 schreef:
Ik ben benieuwd dit is het eerste wat ik van de man ga luisteren.

De video met Edgar Allen Floe is te goed

Leuke clip ja
Jurrien schreef:
Net begonnen met luisteren, maar Onlyindamornin' is wel heeul vet.

WAT?!

avatar van Jurrien
Jurrien schreef:
Net begonnen met luisteren, maar Onlyindamornin' is wel heeul vet.

WAT?!

Haha, die track vond ik in eerste instantie redelijk vet. Het refrein lekker energiek, maar dat nummer verveelt gewoon heel snel. Al blijf ik erbij dat het geen echte rommel is.

avatar van Chrisseh
Wow. Je kan aan dit album met alles merken dat Ghettosocks 'stepped his game up' wat betreft professionaliteit. De eerste clip zag er goed uit, maar de nieuwe van Out of Treats ziet er ook erg slick uit. Je zou er spontaan trek van krijgen!

Aan het eind zijn er nog cameos van een aantal andere Canadese MCs.

avatar van thgryda
Rhythm & Poetry schreef:
Oké, kun je misschien op hhl plaatsen van die quote (edit. heb ik nu al gedaan). Ik kijk echt nooit films, alhoewel ik ooit van The Gremlins heb gehoord.

Ja hij let wel op wat hij draagt heb ik zo het idee, altijd wel opvallende kleur kleding (bijvoorbeeld dat ODB vest). Of die grote sjaals die hij soms draagt (of wat zijn het precies) en dan de hond op de cover van I Can Make Your Dog Famous die een trui aan heeft (hoeft natuurlijk niet zijn idee te zijn). Of neem alleen al mijn avatar, hij heeft zo'n old school bril die er ondertussen wel erg strak uit ziet. Zijn kleding vind ik echter wel heel stoer.

Oow en nog iets:

Alles wat hij draagt matcht.

Tuurlijk man hij draagt hip hop kleren maar is wel modieus, das heel duidelijk. Volgens mij heeft die bril niet eens glazen meen ik eens op een foto gespot te hebben... Hij draagt hem puur voor zijn 'swagger', daar is niks mis mee maar het heeft iets metro, dat is gewoon zo. Ik vind hem qua stijl wat weg hebben van Travis Mccoy... Dit album moet ik dringend eens luisteren want zijn vorige plaat vond ik een erg fijn album.