Musiq Soulchild - Soulstar (2003)

Soul / R&B

13. Romancipation (4:10)
  14. Givemorelove (0:38)
  15. Leaveamessage (9:46)
avatar van Discoverme
Gewaagd maar geslaagd: de cover van The Rolling Stones - Miss You....super!! De rest luistert ook lekker weg. Erg getalenteerde man dit.

0529
Givemorelove en Leaveamessage zijn toch samen een nummer? En niet zoals het hier staat 2 nummers apart

avatar van Reijersen
Op mijn, origineel exemplaar zijn het gewoon 2 losse nummers.

Discoverme schreef:

Mee eens. Echt lekkere cover: Miss You. Gewaagd zeker. Maar goed!

avatar van Reijersen
Sterk album van Musiq. Wederom dus eigenlijk wel. Het zijn stuk voor stuk supersterke soulsongs op de heerlijk relaxte manier. Goede muziek voor het lekkere weer of een zomerse gedachte tijdens slecht weer.
' Whoknows' is bijzonder mooi bijvoorbeeld. En tekstueel doet hij het standaard toch anders.

0529 schreef:

Op mijn orginele exemplaar is het ook één nummer. Moet het album nog wat vaker beluisteren om te kunnen oordelen. Deze cd bevat zeker niet te veel standaard R&B-zoetsappigheid. Goede stem heeft Musiq. Ik denk dat ik rond de 4 uit zal komen, maar ik wacht nog even met voten.

Cd begint beter dan hij eindigt. Favorieten zijn: Missyou, Forthenight en Womanopoly. Whoknows is ook erg mooi.

avatar van kemm
Wat ik hier een bijzonder leuk stukje vind (naast de titeltrack en de Stones-cover) is Her, dat meteen na Dontstop begint. Jammer dat het zo verdoken zit.
Eigenlijk is de hele plaat van een hoog niveau. Een half sterretje meer in de toekomst is dus zeker niet uitgesloten.

avatar van Dirruk
Super plaat dit. Niet zo goed als Juslisen vind ik, maar toch heel sterk. Musiq is tegenwoordig 1 van mijn favoriete artiesten in dit genre.