DJ Hidden - The Words Below (2009)

Electronic
Label: Ad Noiseam

1. Prologue (2:57)
  2. The Traveller (6:02)
  3. Drawn In (5:39)
  4. Poisoned Chocolate (3:03)
  5. A Different Yesterday (5:37)
  6. The Dreamer (6:52)
  7. The Narrators (6:41)
  8. It Feels Wrong (4:57)
  9. No Notice (4:40)
  10. Cover Up (3:33)
  11. Broken Seconds (7:04)
  12. The Words Below (5:55)
  13. The Devil's Instant (5:53)
  14. Untitled (3:33)
avatar van bas
bas
gave beats en klinkt lekker!

avatar van Wakeupeveryone
Erg leuke plaat dit!

avatar van orbit
Weer een moddervette plaat van deze uitstekende Nederlandse act, onNederlands goed zal ik maar weer eens zeggen!! De stompen, kicks en zwaardslagen komen je van alle kanten tegemoet en dit is dus een ultieme oplaadplaat. Brutere DnB wordt welhaast niet gemaakt. Al overtreft hij het debuut niet, daarvoor zitten er soms iets te fletse tracks tussen die sneller vervelen. Sowieso het nadeel van de Hidden formule, er zit soms zo'n enorme dosis energie en brute bass in dat sommige tracks daardoor wat bleekjes afsteken en de aandacht doen verslappen. Echte kunst, zoals bij Venetian Snares wordt het ook nergens. Gewoon perfect in elkaar gestoken beuktracks met precies die razende elementen die het beter maken dan het echt domme formulewerk. The Traveller is gelijk wel de hoogvlieger hier en een track waar je al snel naar teruggrijpt. Maar er staan her en der ook toppertjes tussen die de rit een aangename maken. Turboshit voor gevorderden.