Inna - Hot (2009)

Roemenië
Dance
Label: Magic

1. Hot [Play & Win Radio Edit] (3:36)
  2. Déjà Vu (4:17)

met Bob Taylor

3. Amazing [Radio Edit] (3:24)
  4. 10 Minutes (3:16)
  5. Days Night (3:21)
  6. On & On (4:37)
  7. Love [Play & Win (Radio Edit] (3:38)
  8. Fever (3:24)
  9. Left Right (4:27)
  10. Don't Let the Music Die (3:32)
  11. Ladies (5:05)
  12. Hot [Us Radio Version] * (3:39)
  13. On & On [Chillout Mix] * (4:00)
  14. 10 Minutes [Play & Win Club Remix] * (4:07)
avatar van Joren999
Arrie schreef:
Waar ik net achterkom, dit zijn dezelfde producers als die van Akcent - Kylie. Dat vind ik echter duizend keer leuker dan de hits van Inna die ik niet eens uit elkaar kan houden.

En nu ik Kylie zo terugluister, vind ik dat eigenlijk ook niet al te best. Dat is nu niet veel meer dan jeugdsentiment.
Hehe, stiekem vind ik dat nog een best leuk, maar dat is ook jeugdsentiment. Wel leuk trouwens dat dat nu veel wordt gezongen op de labzaal van scheikunde door een studiegenoot

Veel leuker dan deze lege muziek.

avatar van Arrie
Haha, ik vind het stiekem ook nog best leuk hoor, maar ze hebben wel een heel erg accent...

avatar van Joren999
Oh, daar heb ik niet zo'n last van geloof ik (moet hem nog eens luisteren), maar met zo'n naam kun je daar eigenlijk niet om klagen hè

avatar van Arrie
Ja, bedacht het me ook al toen ik dat typte. Maar we zijn nu wel erg offtopic... back to Inna!

avatar van Emile93
Hot en 10 minutes zijn de beste nummers van dit album...

Ik vind Ladies wel lekker. Zit een erg fijne beat in.

Over het algemeen vind ik de sound van Inna wel erg lekker, zeker met het volume op 10. Het nadeel is wel dat veel nummers gewoon erg op elkaar lijken.

Toch een 8 voor de heerlijke sound, en de hitpotentie waar het album helemaal vol mee staat. Omgerekend dus 4*.

De Schaafkaas
Kauwgomballenmuziek van de hoogste plank, maar dat is te verwachten. Erg gelikt, maar toch heeft het ook ergens wel weer wat. Vind het toch net wat te eentonig om een voldoende te geven.

avatar van KILLERBEE99
Leuke dance albumpje. Het eerste dance album voor mij

avatar van laxus11
Hot Is wel een leuk nummer en het enige goede nummer op de cd

avatar van CommercialPuss
Lekker albumpje, elk nummer is alleen precies hetzelfde, maar toch wel lekker=D Lekker zomers!

avatar van MIAB
Gewoon lekkere vrolijke popmuziek uit Roemenië. Prima! 3,5*