Inna - Hot (2009)

Roemenië
Dance
Label: Magic

1. Hot [Play & Win Radio Edit] (3:36)
  2. Déjà Vu (4:17)

met Bob Taylor

3. Amazing [Radio Edit] (3:24)
  4. 10 Minutes (3:16)
  5. Days Night (3:21)
  6. On & On (4:37)
  7. Love [Play & Win (Radio Edit] (3:38)
  8. Fever (3:24)
  9. Left Right (4:27)
  10. Don't Let the Music Die (3:32)
  11. Ladies (5:05)
  12. Hot [Us Radio Version] * (3:39)
  13. On & On [Chillout Mix] * (4:00)
  14. 10 Minutes [Play & Win Club Remix] * (4:07)
avatar van NewYorkCityLight
Geprobeerd toe te voegen. Uiteindelijk is ie afgekeurd en zie ik dat iemand anders 'm wel heeft weten toe te voegen.

Ik ben in ieder geval blij dat hij nu op deze site staat, want ''Hot'' is wat mij betreft de beste single van 2009 tot zover. Geweldig nummer! Een onverwacht succes misschien ook voor Inna, met een #2 positie in de top40 en #4 in de top100.

Het album is misschien wat teveel van hetzelfde, maar het blijft een heerlijk dance album! Het niveau van Hot wordt helaas nooit bereikt.

3*.

Favorieten zijn Hot en Days Nights.

Joy
en een schaars gekleed wijf op de cover doet het natuurlijk altijd goed

avatar van Stapler
Dat weet iedereen nu wel hoor Joy .

Joy
enne, wat ist eigenlijk voor bagger?>

avatar van NewYorkCityLight
Déjà Vu wordt de nieuwe single voor Nederland. Ik ben beniewd of dit net zo'n hit wordt als Hot!

avatar van friday the 13 th
Het is inderdaad vrij veel van hetzelfde, waardoor het soms wat ongeïnspireerd lijkt.

"Hot" is een sterke zomersingle. De titel is goed gekozen want het klinkt behoorlijk zwoel. Verder vind ik de singles "Love" en "Déjà vu" leuk.

"Left Right" en "Amazing" hoor ik ook nog graag, de rest ligt wel goed in het gehoor, maar springen er niet meer uit. Ze doet het goed, maar ik vrees ervoor dat er toch maar een beperkte houdbaarheidsdatum op zit. In haar land en buurlanden zal ze nog wel scoren, maar hier in België en Nederland lijkt me de kans klein om nog eens een hit te scoren.

avatar van sq
sq
Zonet CD single gekocht bij de FRS met Hot en Déjá Vu: € 2,=

Cardia
Ligt het aan mij of is haar stem in de single "hot" zo bewerkt?
Ik kan dat hoog gepiep niet erg lang aanhoren...

Ongetwijfeld, stembewerking komt zo vaak voor. Of dat nou Inna of Red Hot Chili Peppers is. Ik stoor me er niet zo aan, vind "Hot" wel een leuk nummer.

avatar van NewYorkCityLight
Vraag me af wanneer deze CD nou eens uitgebracht gaat worden in Nederland. Zal wel met een andere tracklist zijn (10 Minutes wordt dacht ik de 3e single en dat is een nieuw nummer) en een andere hoes.

Vandaar ook dat ik m'n stem (voorlopig) verwijdert heb.

10 Minutes is in ieder geval fantastisch .

Het lijkt er nu ook op dat 'Hot' (de single) eindelijk bekendheid gaat maken in de US en de UK.

van Roemenië,een Oost-Europees land met een zo rijke muziekcultuur,zou je toch wel een muzikaal creatiever iets verwachten dan dit. Ik denk dat dit een muziektrendje is dat ook In Roemenië en omstreken snel vergeten zal zijn.Althans,dat mag ik hopen.

avatar van NewYorkCityLight
Nou ik vraag me af of hij nog heruitgebracht gaat worden. Prachtige nummers als 10 Minutes, No Limit, Señorita en het nieuwe Sun is Up staan hier niet op...

En 10 nummers vind ik wel een beetje weinig..

avatar van Stapler
Dit is allemaal hetzelfde en Hot is dan nog het leukste nummertje.

avatar van NewYorkCityLight
Volgens mij heeft ze ook een stel nieuwe borsten in de video van 10 Minutes.

avatar van Svendra
Berichten verplaatst naar het Nieuwe Borsten topic

avatar van Waste Management
Amazing is een heerlijke dancetrack

avatar van T.O.
Best een aardig nummer is dat eigenlijk. Leukste tot nu toe vind ik.

Harco
Ik vind het echt koning van deze gasten dat ze met elke single een hit scoren, terwijl elke track dezelfde sampletjes bevat maar dan iets anders gearrangeerd.

avatar van Kos
Kos
Zal vast aan mij liggen, maar die singletjes vind ik echt geniaal.

Uitermate slim in elkaar gezet.

avatar van BoordAppel
Wat een jaren '90 hoes zeg.

Harco
Kos schreef:
Zal vast aan mij liggen, maar die singletjes vind ik echt geniaal.

Uitermate slim in elkaar gezet.

avatar van sander.h
Is inderdaad knap als je met een lekker wijf, een drumcomputer een een synth waar maar 1 geluidje in zit 10 nummers in elkaar weet te draaien die stuk voor stuk hits worden.

Vind Amazing en Hot beide wel lekkere nummers, maar dat is dan ook meteen genoeg.

avatar van Arrie
Waar ik net achterkom, dit zijn dezelfde producers als die van Akcent - Kylie. Dat vind ik echter duizend keer leuker dan de hits van Inna die ik niet eens uit elkaar kan houden.

En nu ik Kylie zo terugluister, vind ik dat eigenlijk ook niet al te best. Dat is nu niet veel meer dan jeugdsentiment.

avatar van NewYorkCityLight
Kylie . Vond ik vroeger fantastisch.

Ik ook!

Zoals meerdere al gezegd hebben is het echt héél veel van hetzelfde. Heb je één nummer gehoord dan is het luisteren van de rest vrij overbodig. Toch.. Is dat ene nummer dan weer niet erg, eigenlijk vrij oké, en dient het wel als een leuke afwisseling voor op de radio.

2 Sterren.

Deze tracklist mag wel aangepast worden. 10 Minutes (de huidige single) ontbreekt in deze tracklist, terwijl die toch wel degelijk op de nederlandse retail versie staat.

10 Minutes hoort tussen Don't Let The Music Die en On & On in.
De rest schuift dan automatisch een plekje op.

avatar van NewYorkCityLight
De corrigeren knop staat naast de ''zoek bericht'' knop.

De reden dat hij er overigens niet tussenstaat is dat ten tijde van toevoeging, 10 Minutes nog niet ''bestond'', en 10 Minutes ook alleen op de heruitgave staat.

Klopt, dat laatste wist ik. Vandaar dat ik de correctie gister heb doorgestuurd en deze inmiddels aangepast is.

Nu staat de huidige single er ook tussen.

avatar van Arrie
Dan moet je 10 Minutes natuurlijk wel als bonustrack aanduiden. Zal het wel even corrigeren.