Bryan Ferry - Slave to Love (2000)

Alternatieve titel: The Best of the Ballads

Label: Virgin

1. Slave to Love (4:26)
  2. Jealous Guy (4:54)
  3. This Love (4:45)
  4. More Than This (4:11)
  5. Falling in Love Again (2:27)
  6. Smoke Gets in Your Eyes (2:55)
  7. Will You Love Me Tomorrow (4:19)
  8. Oh Yeah (4:52)
  9. Is Your Love Strong Enough? (4:53)
  10. Zamba (3:02)
  11. These Foolish Things (4:48)
  12. Crazy Love (4:32)
  13. Sonnet 18 (2:54)
  14. Avalon (4:16)
  15. Where Or When (3:20)
  16. To Turn You On (4:15)
  17. Windswept (4:35)
  18. My Only Love (5:17)
avatar van musician
Dit is toch wel een mooie en ook wel bijzondere verzamelaar.

Want, afgezien van de bekende klassiekers, bevat het ook een aantal onbekendere, ja zelfs nog nooit eerder verschenen, nummers.

This Love bijvoorbeeld, onbekend werk uit 1975.
Crazy love, Is your love strong enough (al wel al eerder op een verzamelaar gezet), Sonnet 18 (Diana memorial), Where or when.

Voldoende reden om deze cd in huis te halen.

Stiekem sluipt er overigens in, dat Ferry de naam Roxy music maar weglaat. Maar elke beetje liefhebber herkent al snel heel wat Roxy werkjes, ook al is het merendeel dan geschreven door Ferry (Jealous guy is wel van RM maar natuurlijk geschreven door John Lennon, More than this, Oh yeah, Avalon, To turn you on, My only love).

Maar we zullen het Ferry vergeven, hij heeft met Slave to love in ieder geval een smaakvol samengestelde verzamelaar gemaakt.

Hallo , ik ben het eens. Dit is een super album. Zijn er mensen die mij meer kunnen vertellen over het liedje slave to love?

avatar van musician
Wat wil je er graag van weten, behalve dat het origineel thuis hoort op zijn Boys & Girls album, dat vol staat met dergelijke werkjes?