Kraantje Pappie - Boulimia (2009)

Label: Noah's Ark

met Abbeye en Kas-M

11. De Afhaak
avatar van MAS
MAS
Nog een belofte van Noahs Ark. Heeft dit jaar onder andere door zijn 101 sessie een buzz gehad. Hij dropte een tijd terug al een mixtape (clubvoer) die ik erg slecht vond. Ben na 2 x luisteren nog niet heel erg onder de indruk. Live vind ik hem opzich wel goed.

avatar van dilladawg
Ik weet het niet bij deze man, het flowt wel alleen het pakt me niet.
Hele matige tracks met slechts 3 uitschieters: Arbeidersklasse,On Top Of The Competitie en De spiegel.
Waarvan ik de laaste echt heerlijk geproduceert vind (SirOJ).
Buiten deze tracks om vind ik het dus maar matig.
een nipte voldoende 3*.

avatar van thomzi50
Vind dit erg oninteressant; de beats zijn weliswaar veelal in orde, maar Kraantje Pappie zelf heeft en niets te vertellen en kan in mijn ogen allerminst speciaal rappen. Jammer.

avatar van dilladawg
thomzi50 schreef:

ik had het niet beter kunnen zeggen.

avatar van willymeuf

Beats zijn inderdaad oké, maar Kraantje is niet heel speciaal. De Spieghel vind ik een heerlijk nummer, maar voor de rest is het niet zo speciaal.

Producties zijn over het algemeen wel dik in orde, maar hier en daar vind ik ze ook een beetje tegenvallen.

Ik had veel meer verwacht van Kraantje Pappie, maar hij wordt op deze plaat echt outshined door Jiggy, Turk en Spacekees. Ze nemen de tracks helemaal over..

On top of the competitie, Speighel en Punt zijn voor mij de beste 3 tracks, de rest stelt gewoonweg niet heel erg veel voor.

Een 2,5 ster voor nu, misschien dat ik hem nog aanpas in de toekomst.

avatar van Seedorf
Een van de slechtste rappers van Nederland. Hoe hij het zover weet te schoppen snap ik echt niet (finale Grote Prijs van NL, Noah's Ark).

avatar van willymeuf
Heb hem verlaagd naar een 2,5. Heb het album nog eens in mijn CD-speler gestopt, maar is toch niet echt top. De Spieghel blijft een lekker nummertje, maar de rest is wel heel matig. Inderdaad, hoe komt het dat hij het zo ver geschopt heeft?

Moet niet worden vergeten dat dit een EP is en geen album, het beste zit nog in het vat. Ik ben benieuwd naar Crane (vanaf 13 januari 2012) in de winkels.

Zitten absoluut mindere nummers tussen op deze EP, maar ook een paar van hoog niveau, zoals De Spieghel, Afhaak, Punt en Kouwe Kermis, 't laatste nummer heeft toch wel veel humor.

avatar van Joeri_000
niet erg netjes voor een albumtitel vind ik

GCITY050
Als ik die nieuwe single 'Semi-bekend' hoor verlang ik naar deze plaat. Ben helaas bang dat we dit nooit meer zullen horen van onze commerciële Gers²

GCITY050
Bizzey, is dat dezelfde als die van Yellow Claw??