Amanda Jenssen - Happyland (2009)

Zweden
Label: Epic

1. Happyland (3:32)
  2. Save Me for a Day (2:50)
  3. Autopilot (3:04)
  4. Morninglight (3:08)
  5. Our Time (3:09)
  6. Sing Me to Sleep (2:16)
  7. The Rebounder (2:34)
  8. The End (3:10)
  9. Charlie (3:12)
  10. Common Henry (2:53)
  11. Borderline (2:45)
  12. I Choose You (4:05)
  13. Amarula Tree [Happyland Mix] * (3:02)
  14. Greetings from Space * (5:17)
  15. For the Sun * (3:42)
  16. Look What They've Done to My Song [Happyland Mix] * (3:04)
  17. Happyland [Desert Mix] * (3:02)
avatar van Luky12
Geen reactie hierop? Er moet altijd een eerste zijn: Amanda Jenssen de nummer 2 van de zweedse Idols. Zong Halleluja prachtig op haar manier met haar zware stem wat mij enorm aanspreekt. Ik kwam achter haar via 3FM toen ze haar nieuwe singel draaiden. Beetje op internet gaan zoeken en vond dit album. Wat een prachtig album vind ik dit. Een grote belofte voor de toekomst! Met happyland als leadsingel is het gwoon mooi! dit album is zo makkelijk weg te luisteren en buitengewoon heerlijk en nog een hele mooie meid is het trouwens ook!

Ik geef nu 3.5 sterren maar kan veel veranderen is een groeibriljantje aan het worden denk ik.

avatar van james_cameron
Helaas, niet echt beter dan het debuut. Ook hier een handjevol leuke songs, maar het is allemaal erg magertjes.

Lacrymosa
SUPER album!