Trijntje Oosterhuis & Leonardo Amuedo - Never Can Say Goodbye (2009)

Jazz / Pop
Label: Blue Note

1. Never Can Say Goodbye (3:33)
  2. Baby Be Mine (4:42)
  3. Music & Me (3:30)
  4. Lady in My Life (4:30)
  5. I Want You Back (2:41)
  6. One Day in Your Life (4:00)
  7. I Just Can't Stop Loving You (4:39)
  8. Don't Stop Till You Get Enough / Working Day & Night / Wanna Be Starting Something (5:33)
  9. Can't Help It (4:55)
  10. Rock with You (4:05)
  11. Human Nature (4:29)
  12. Gone Too Soon (3:23)
  13. I'll Be There (4:50)
  14. You Were There (Tribute to Sammy Davis Jr.) (7:18)
Nicci
Grappig hoe je die CD plotseling in de woonkamer aantrof . . . .

Nicci schreef:
Grappig hoe je die CD plotseling in de woonkamer aantrof . . . .

Haha, er zijn mensen die niet alleen wonen, hè.

Jack in the Box
Het Jackson 5-nummer heet I Want You Back, maar volgens mij zingen die achtergrondvocalisten Houdt Je Bek!

Father McKenzie
Ik kocht ooit één cd van Trijntje en achteraf... vond ik haar stem toch wat vlakker klinken dan ik eerst geneigd was te vinden (rare zin, ik weet het...); Ik denk niet dat er nog gauw een tweede cd van haar in huis komt.
En als ik al die negatieve dingen hier lees, denk ik, om dit ook wijs in de winkels te laten liggen....

avatar van lennon
Best aardig cdtje van Trijntje...

Ik kon haar vroeger echt niet uitstaan, maar ga haar steeds meer waarderen.. niet dat ik nu alles van haar ga kopen, maar toch...

Dit album was 5 euro bij Lidl, dus maar mee genomen...

Erg leuke verzameling songs, en lekker relaxt sfeertje op het album.

Toch... heb ik na dit album zin om de echte MJ songs te luisteren.. of dat nou echt een goed teken is?

Nicci
Dat vind ik een goed teken.

avatar van o0.
0,5
o0.
bah
kan hier niet eens inhoudelijk op in gaan, vind kinkade's schilderwerk diepzinniger dan dit

Ziegler
Sjonge, deze wordt hier wel heel erg slecht gewaardeerd. Toch is het geen onaardig werk. MJ met voornamelijk Spaanse Gitaar en zang. In het geheel niet onaardig.

MatthijsBudding
Nee, een iets mindere van Trijntje.... Haar akoestische werk met Leonardo op "Ken je Mij" is veel beter.

Ik kende Trijntje niet, ik heb even moeten Googlen. Ik ben van België en ik heb even rondgevraagd via Facebook: geen van mijn mede-landgenoten had ooit van haar gehoord. Ik wist op voorhand niet of dit wel zo'n goed teken was.

Echter bleek het allemaal wel mee te vallen. Ze heeft een mooie stem, doch niet mooi genoeg om me tot het einde te blijven boeien. Toch (en ik zal wel heel de MJ-kliek tegen me in het jarnas jagen met deze post) vind ik het beter dan MJ zelf, wiens stemgeluid bij mij alleen maar iritaties opwekt. Ik had ooit een cd van hem, maar die heb ik aan mijn zus gegeven omdat ik hem zo slecht vond....

Ik geef hem 3 sterren (hij zou er een halve ster heben bijgekregen mocht hij mij de hele tijd boeien, maar dat doet deze cd dus niet, daarom een 3).

Zo slecht is dit nu ook niet. Ze heeft een goeie stem en het veelal akoestische geluid is best aangenaam. Tijdloze nummers klinken in elk jasje aardig. Leuke tracklist! Er zijn wel een aantal verrassend goeie en originele tribute albums maar die staan niet op musicmeter.