menu

Sleepy Town Manufacture - Miss EP (2002)

mijn stem
3,50 (5)
5 stemmen

Rusland
Electronic
Label: Monotonik

  1. Don't You Miss Me? (4:06)
  2. Ena (7:05)
  3. Nuut (4:59)
  4. Ostavshis (3:54)
totale tijdsduur: 20:04
zoeken in:
avatar van herman
4,0
Erg lekker EP'tje (vooral Nuut). Beetje autechre/ambient-achtig. Maar komen deze mensen niet uit Rusland? Kan me herinneren het van een Russische site (legaal) gedownload te hbben...

avatar van tovenaar
3,0
You're right herman, is inmiddels aangepast.

avatar van Yak
Yak
herman schreef:

Kan me herinneren het van een Russische site (legaal) gedownload te hbben...


Dankzij je eigen maatje Breun, zelfs. Kijk maar eens hier.

www.sutemos.net is ook een net-label (uit litouwen) dat enkele dingen van sleepy town manufacture (en ulrich schnauss, en manual, en meer van dergelijke artiesten) online heeft staan. vooral de 'intelligent toys' verzamelaars zijn zeer wel aan te horen.

avatar van herman
4,0
Oja, da's waar ook, Yak.

avatar van eviljoke
ze hebben ook 2 cd's die dringend eens moeten toegevoegd worden. Voor de verzamelaars onders ons : Die zijn zeer zeldzaam en worden nu al op ebay aangeboden aan 53 euro.

avatar van bas
4,0
bas
Ja die cd's zijn zeker de moeite, maar hier is het natuurlijk wel zo leuk dat ie gewoon gratis te downloaden valt bij monotonik. Gaaf label trouwens, zit veel leuk spul tussen. Deze bevalt erg goed en gaat richting 4*. Simpel maar doeltreffend. Erg melodierijk maar nogmaals: simpel.

Gast
geplaatst: vandaag om 05:48 uur

geplaatst: vandaag om 05:48 uur

Let op: In verband met copyright is het op MusicMeter.nl niet toegestaan om de inhoud van externe websites over te nemen, ook niet met bronvermelding. Je mag natuurlijk wel een link naar een externe pagina plaatsen, samen met je eigen beschrijving of eventueel de eerste alinea van de tekst. Je krijgt deze waarschuwing omdat het er op lijkt dat je een lange tekst hebt geplakt in je bericht.

* denotes required fields.

Let op! Je gebruikersnaam is voor iedereen zichtbaar, en kun je later niet meer aanpassen.

* denotes required fields.