The Gaslight Anthem - Live at Park Ave. (2009)

Rock / Punk
Label: SideOneDummy

1. Film Noir (3:20)
  2. Miles Davis & the Cool (4:16)
  3. Blue Jeans & White T-Shirts (3:20)
  4. The Navesink Bank (2:48)
  5. Here's Looking at You, Kid (3:34)
  6. Once upon a Time (3:40)
avatar van lowieke
Officieel uitgebracht?!?!?!? Waaaaaaaar kan ik deze bestellen?!

Te kopen via iTunes, ik ben benieuwd!

Leuke live-uitvoeringen van hun meer rustig werk (waarin TGA ook opvallend goed in is: check oa maar eens de akoestische versies van Brian Fallon van oa Casanova, Baby! en Kelly Clarkson-cover "I Do Not Hook Up" op Youtube), vooral "Blue Jeans & White T-shirts" en "Here's Looking at You, Kid".

Ik ben een tijdje geleden helemaal verkocht geraakt door deze band dankzij hun meer beukende en catchy werk, dat 3/4 van hun materiaal vertegenwoordigt. Maar tegenwoordig spreken ook hun integere nummers me meer en meer aan, iets wat je helemaal niet verwacht van zo'n bonk vol tattoos als Fallon. Wat een geweldige muzikant!