Vulcano - Bloody Vengeance (1986)

Braziliƫ
Label: Cogumelo

1. Dominios of Death (2:53)
  2. Spirits of Evil (3:38)
  3. Ready to Explode (1:38)
  4. Holocaust (3:46)
  5. Incubus (2:11)
  6. Death Metal (3:49)
  7. Voices from Hell (0:17)
  8. Bloody Vengeance (5:12)
avatar van trebremmit
Thrash/black metal, slechte productie en waardeloze zanger, toch ragt het er wel aardig op los.

avatar van Apollo
Via madmadders afgrondelijke tocht door de diepste krochten van de hel ben ik hier beland.

Nog nooit van Vulcano gehoord, dus ik was nieuwsgierig genoeg om even te horen waar het over ging. Ik lees dat de opname en de mix van het album binnen 24 uur waren afgerond, en dat is er wel aan af te horen. Typisch zo'n album dat je in de tijdsgeest moet plaatsen en waar je bij had moeten zijn. Het rommelt aan alle kanten en vandaag de dag is er bar weinig aan. Op het eerste nummer rond 1:28 gehoorschade opgelopen door die fluitketel van een zanger. Wees gewaarschuwd.