Jennifer Terran - Cruel (1996)

Label: Household Ink

1. Cruel (4:36)
  2. Kitty, I Can't Stand It (1:11)
  3. La 101 (5:43)
  8. Daddy's $ (5:27)
  9. Canned Food (1:03)
  10. Trader Joe's (3:14)
  11. Barbie's Dead (5:57)
  12. Girl, Not a Woman (6:10)
  13. Her Fall (Oh Jennifer) (5:18)
  14. Music Happens Before the Words (6:11)
avatar van Pauluzz de BK
Niet zo goed als "The Musician", maar heeft zo zijn momenten. mn. Cruel en Her Fall zijn bloedstollend, LA 101 is uhm.. prikkelend, Trader Joe's is hilarisch (over haar favoriete winkel, obviously)
Her Fall gaat over haar (jong) overleden moeder die ook op de hoes is afgebeeld.

Niet haar meest evenwichtige album maar omdat er enkele echt meesterwerkjes op staan toch mijn favoriet. "The Musician" is inderdaad ook erg mooi, maar merk dat ik zodra ik het in z'n geheel beluister m'n aandacht wat kwijt raak. Bij Cruel blijf ik met aandacht luisteren (zelfs na al die jaren). Zelfs de volslagen mislukte poging tot stevige rock bij 'Girl, not a woman' mag er op staan....al is het alleen maar om de pareltjes nog mooier te laten schijnen.