Lifehouse - Smoke & Mirrors (2010)

Label: Interscope

1. All In (3:56)
  2. Nerve Damage (4:26)
  3. Had Enough (3:43)

met Chris Daughtry

4. Halfway Gone (3:15)
  5. It Is What It Is (3:21)
  6. From Where You Are (3:01)
  7. Smoke and Mirrors (4:25)
  8. Falling In (3:46)
  9. Wrecking Ball (4:25)
  10. Here Tomorrow Gone Today (3:13)
  11. By Your Side (4:09)
  12. In Your Skin (3:28)
  13. All That I'm Asking For * (3:55)
  14. Crash and Burn * (4:15)
  15. Everything [Live Studio Version] * (6:26)
  16. Near Life Experience * (4:11)
avatar van SiriusBart
Heb de CD nu in deze versie:

01 Smoke and mirrors
06 Here tomorrow gone today
07 Central park
08 From where you are
09 Crash and burn

Erg goed, maar zoals altijd wel even wennen. Ik vind de kaft trouwens ook gaaf!

avatar van rkdev
Halfway Gone klinkt in ieder geval weer vertrouwd. Ben benieuwd.

avatar van SiriusBart
Zo wat een geweldige CD is dit geworden! Het heeft iets van alle vorige Lifehouse albums. All In is een geweldige opener en doet denken aan Stanley Climbfall, terwijl Nerve Damage weer doet denken aan No Name Face. Had Enough is ook erg lekker, maar Daughtry voegt erg weinig toe.
Nummers als Wrecking Ball en Falling In zijn weer iets heel anders, net zoals het geweldige Here Tomorrow Gone Today.

Super, heb zin in 24 februari!

avatar van dvdschaaf
Ik was er ook!
Geen Sick Cycle Caroussel

Verder aardig concert van een doorsnee band (imo)

avatar van ForgottenSon
Ik vrees dat ik deze plaat niet zo geweldig ga vinden als zijn voorgangers.

avatar van james_cameron
Iets minder gezapig dan het voorgaande album, maar de kwaliteit van de songs is er niet echt op vooruit gegaan. Het is allemaal best oké en de plaat luistert wederom prettig weg, maar de band speelt erg op veilig en het stemgeluid van de zanger is te beperkt om een heel album te blijven boeien.

avatar van Birgit92
Ik ben heel erg blij met dit album. Vooral nadat ik Lifehouse live heb gezien in de Melkweg in februari, wat een toffe nummers!

Sterk album. From where you are is prachtig, Halfway Gone is een lekkere popsong en What It Is is en Smoke And Mirrors zijn goede tracks. Voorlopige krappe 4*

avatar van Beukertje
Goed album dat lekker in het gehoor ligt, hoewel het allemaal wel erg glad en veilig klinkt.
Er staan wel een aantal zeer goede songs op: Nerve Damage, Had Enough, Smoke & Mirrors en In your Skin zijn wat mij betreft de toppers van dit album.
Jammer dat de singles All In en Halfway Gone zo kapot gedraaid zijn...

Live is deze band overigens zeer goed te pruimen.

avatar van Banjo
Zeer geschikte muziek voor op de radio!
Maar voor mij had het allemaal wat rauwer gemogen, en wat harder.
En dat kunnen ze ook wel maar nu blijft het bij niet lang hangen..

maar het is wel 3 sterren waard

avatar van tbouwh
All In en Halfway Gone zijn heerlijke singles, hierdoor ken ik de band. Dit album valt me verder toch wat tegen : de rest kent geen hoge luisterfactor, ben de nummers reeds snel weer vergeten. Leuke achtergrondmuziek, kwalitatief is het allemaal wel in orde. een krappe voldoende voor het gehele album+ de 4 bonustracks.

avatar van DjFrankie
DjFrankie (moderator)
Prettig album, prettige zanger en de songs liggen lekker in het gehoor. Wellicht wat catchy maar dat mag de pret niet drukken.