Dommin - Love Is Gone (2010)

Label: Roadrunner

1. My Heart, Your Hands (4:31)
  2. New (3:54)
  3. Evenfall Hollow (0:48)
  4. Tonight (3:12)
  5. Love Is Gone (4:08)
  6. Dark Holiday (3:16)
  7. Without End (4:09)
  8. Within Reach (1:14)
  9. Closure (4:18)
  10. Making the Most (4:21)
  11. One Feeling (2:41)
  12. I Still Lost (4:06)
  13. One Eye Open (0:54)
  14. Honestly (4:56)
  15. Remember * (5:04)
avatar van Killeraapje
Las een artikel over deze groep in de Aardschok en dat sprak me erg aan. Heb inmiddels de single My Heart, Your Hands gehoord en ben daardoor toch wel erg benieuwd geworden. Begin februari komen ze samen met Lacuna Coil in de Effenaar in Eindhoven.

avatar van Mr. B
Een beetje Danzig, een beetje Misfits, een snufje Volbeat, afgerond met Life Of Agony. Klinkt af en toe wat poppy, maar zeker heavy.

Het kan me niet ontgaan dat er soms ook nog wat electronica in zit a la Depeche Mode. Al met al een zeer compleet album, wat zeker zeer hoge ogen zou kunnen gaan gooien.

Vooral Tonight is een meegalmer van formaat en Honestly is het meest intense nummer van het album.

Aanrader!

avatar van james_cameron
Goed uitgevoerde 'love metal' (belachelijke term maar dekt in dit geval redelijk de lading), die qua stijl een beetje tussen HIM en Life Of Agony inligt. De songs liggen prettig in het gehoor en hebben zeker enige hitpotentie (vooral Tonight), maar als geheel is het album wat aan de eenzijdige kant. Beste song is wat mij betreft afsluiter Honestly, alhoewel dat een atypische (want hoofdzakelijk electronische) song is voor de band. Voor een debuutplaat al met al veelbelovend; ook zeer goed geproduceerd.

avatar van frolunda
Muzikaal gaat het allemaal nog wel,alhoewel ook niks bijzonders maar de zang vind ik echt verschrikkelijk......volgende patiënt.