Mylène Farmer - N°5 on Tour (2009)

Frankrijk
Label: Polydor

1. D'entre les Morts (4:33)
  2. Paradis Inanimé (4:43)
  3. L'âme-Stram-Gram (5:27)
  4. Je M'ennuie (4:26)
  5. Appelle Mon Numéro (7:10)
  6. XXL (4:30)
  7. A Quoi Je Sers... (5:07)
  8. Pourvu Qu'elles Soient Douces (5:02)
  9. Point de Suture (7:06)
  10. Nous Souviendrons-nous (5:36)
  11. Rêver (5:22)
  12. Ainsi Soit Je... (4:18)
  13. Interlude Avant Que L'ombre... (4:13)
  14. Libertine (5:35)
  15. Sans Contrefaçon (4:09)
  16. Je Te Rends Ton Amour (5:28)
  17. Dégénération (6:58)
  18. Désenchantée (7:42)
  19. C'est Dans L'air (6:08)
  20. Si J'avais Au Moins... (7:18)
avatar van snarf349
Dit concert ken ik niet, maar er is onlangs weer een concert op dvd/cd verschenen met de titel; Stade de France,
Dat is het ultieme Mylene Farmer concert, beter kan ze niet, overtreft alles wat ze tot nu toe live gedaan heeft. Geniaal.

avatar van madanny
@ snarf349 , heb net eens nagekeken, en is dit concert, blijkbaar noemt de dvd Stade de France, terwijl ze de cd versie N° 5 on tour genoemd hebben.

avatar van NewYorkCityLight
'Si j'avais au moins revu ton visage' is echt zo'n mooie afsluiter voor dit concert. Supermooi gezongen en heel emotioneel. De visuele effecten en de reacties van het publiek zijn ook mooi. Hij staat op youtube, kijken dus. Erg mooi concert. Zou haar graag zelf ook een keer live willen zien Maar dan moet ze wel met dat nummer afsluiten!

avatar van adkieb
Dit brengt mooie herinneringen terug aan haar concert in het Koning Boudewijn Stadion in Brussel van deze tour. Prachtig weer en dan Mylene erbij. Hemel op aarde