10cc - Windows in the Jungle (1983)

Label: Mercury

1. 24 Hours (8:05)
  2. Oomachasaooma (Feel the Love) (5:10)
  3. Yes I Am! (6:01)
  4. Americana Panorama (3:45)
  5. City Lights (3:32)
  6. Food for Thought (3:32)
  7. Working Girls (4:23)
  8. Taxi Taxi (7:35)
  9. 24 Hours [Edit] * (4:23)
  10. Dreadlock Holiday [Live, London / 1982] * (4:58)
  11. I'm Not in Love [Live, London / 1982] * (6:35)
  12. Oomachasaooma (Feel the Love) [Edit] * (3:46)
  13. She Gives Me Pain * (2:14)
  14. Food for Thought [Radio Edit] * (3:21)
  15. The Secret Life of Henry * (6:05)
Niet hun beste plaat maar all together is dit toch ronduit geweldige muziek van een grandioze band. Zeer de moeite waard, muzikaal, grappig, melodieus, zeer brits maar o zo goed. Heerlijke muziek voor in de ochtend. Food for thought werd alleen in Nederland op single uitgebracht en werd een piepklein hitje hier. Feel the love was een single a la Dreadlock Holiday maar hun succesdagen waren reeds geteld. 4 sterren

avatar van Michiel Cohen
Ik heb dit album nog ergens liggen op vinyl. Weet alleen niet meer hoe de muziek was.

avatar van Running On Empty
Michiel Cohen schreef:

Door mij verkozen tot de meest zinvolle bijdrage van de maand.

avatar van Michiel Cohen
Running On Empty schreef:

Door mij verkozen tot de meest zinvolle bijdrage van de maand.

Dank u wel! Nou maar hopen dat ik ook een sticker krijg.