Usher - Raymond V. Raymond (2010)

R&B
Label: LaFace

1. Monstar (5:02)
  2. Hey Daddy (Daddy's Home) (3:44)

met Plies

3. There Goes My Baby (4:41)
  4. Lil' Freak (3:54)

11. So Many Girls (4:36)
  12. Guilty (3:44)

met T.I.

13. Okay (3:15)
  14. Making Love (Into the Night) (3:36)
  15. More * (3:46)

avatar van Reijersen
realmadrid23 schreef:
tracklist klopt niet, snap niet waarom jullie dit zo makkelijk plaatsen

Pas het aan zou ik zegggen. Knopje staat rechtsboven.

En er heeft ook al iemand gestemd, hij is nog niet gelekt, dus ook onzinnig.

avatar van CHIEP
CHIEP (crew)
realmadrid23 schreef:
tracklist klopt niet, snap niet waarom jullie dit zo makkelijk plaatsen
Je wil niet weten hoe lang deze al bij de rejections stond .

Het album is al zo'n maand geleden wel degelijk gelekt met de tracklist die hierboven staat. Nadat het bekend was dat het album was gelekt zou er natuurlijk de mogelijkheid zijn om bepaalde tracks te veranderen en weg te halen.

Ushers albums staan er bekend om voortijdig te lekken en voorheen hebben ze ook de tracklisting veranderd. Misschien gebeurt dat nu inderdaad ook maar daar valt nog niks zeker over te zeggen.

Reijersen schreef:

Pas het aan zou ik zegggen. Knopje staat rechtsboven.

En er heeft ook al iemand gestemd, hij is nog niet gelekt, dus ook onzinnig.

wat moet ik aanpassen??, er is nog geen tracklist bekend.
en de datum wordt ook telkens verschoven .

Dennis5493 schreef:

dit zijn gewoon alle gelekte songs bij elkaar, wat ook wel een " advance " wordt genoemd. alleen de cover klopt.

Oke dan, ik heb hier zelf nog nooit van gehoord dus bedankt
Ben benieuwd hoe het album er uiteindelijk uit zal zien

album is gelekt ,en dit is de tracklist :

vind em niet tegenvallen voor zover

Dennis5493 schreef:
Jup kwam er vanmiddag achter en heb em al gecorrigeerd

vind em niet tegenvallen voor zover

oke het is nog steeds niet aangepast zie ik. vindt het beter als " here i stand " . sommige nummers moet je vaker beluisteren totdat je het geweldig vindt.

avatar van Loveconfused
ah ik kan echt niet wachten! favo liedjes zijn zeker wel hey daddy, little freak en papers! echt geweldig maar er staat als releasedatum 30 maart? bij online winkels staat er 26 maart? dus ik neem aan 26 maart toch?

Ach ja, op z'n site staat 30 maart vermeld, ik weet het verder ook niet precies

Nou ik heb het album gedownload en de lijst klopt volledig

Als dat geen officiele download is, zegt dat nog niet zoveel.

Ik heb alle nummers beluisterd, mijn eerste impressie is dat de album (helaas) toch iets minder is dan Here I Stand uit 2008. Here I Stand had net iets meer nummers die echt bij me zijn blijven hangen.

De nummers van Raymond v. Raymond die voor mij uitblinken zijn Hey Daddy (Daddy's Home), Lil' Freak, Making Love (Into The Night) en met als hoogtepunt de mooie ballad Foolin' Around, geproduceerd door Jermaine Dupri die ook de twee parels Burn en Confessions produceerde uit 2004.

Andere nummers als There Goes My Baby, Mars vs Venus, Papers en Guilty zijn ook leuke nummers. De slechtste nummers zijn toch wel Monstar en OMG!

Conclusie: Ben wat teleurgesteld, Here I Stand vond ik zeer degelijk album na de fantastische Confessions maar deze zal het moeten doen met een 6,5.

avatar van Lovekellycl
Had hier véél meer van verwacht, heb hem meerdere keren geluisterd maar ben zeer teleurgesteld. Zijn vorige album Here I stand was stukken beter, jammer.. Waarom word Will.i.am en T.I er weer bijgehaald?!

avatar van RebelINS
OMG is niet om aan te horen waarom vallen dit soort nummers toch altijd zo in de smaak bij de jeugd

avatar van Reasonable Doubt
Foolin' Around klinkt als Confessions Usher maar helaas is de rest van het album niet zo. Here I Stand is veel beter.

Ik ben helemaal niet teleurgesteld in Raymond vs Raymond? Grootste deel van het album zijn echt goede nummers, met als toppers So many girls, Monstar, Guilty, More, Hey Daddy, OMG en Mars vs Venus.

avatar van kingofmusic
betere album dan die van andere maar nog steeds niet goed, we moeten allemaal eerlijk zijn usher was een eenjaarsvlieg met yeah, maar sommige mensen zien hem nog steeds als de grote usher van de yeah-tijd.
in zijn nieuwe nummers heeft hij een rare stem (niet door computer werk maar gewoon zijn eigen stem), want die rare stem heeft die ook live, en met raar bedoel ik niet in een positieve zin.

avatar van Snoeperd
Word het niet eens tijd voor een greatest hits van hem, albums vind ik niet boeiend genoeg maar hij heeft zeker veel goede nummers.

avatar van MJ_DA_MAN
kingofmusic schreef:
we moeten allemaal eerlijk zijn usher was een eenjaarsvlieg met yeah.
Echt, gast, als je geen verstand van zaken hebt, zeg dan gewoon niks, want als je beweert dat het jaar van Yeah Usher's enige succesjaar was zit je er verder naast dan een doelpoging die de cornervlag raakt.

avatar van kingofmusic
dat was zijn enige grote succesjaar (waar iedereen hem voor eventjes accepteerde), verder waren het alleen maar wat meelopers

avatar van Arrie
Die man is nog steeds razend populair hoor...

avatar van kingofmusic
ja, maar de vraag is, vinden de mensen hem echt goed goed of zijn het alleen maar stelletje schapen die meelopen

avatar van MJ_DA_MAN
Ja, alle fans van populaire artiesten zijn schapen, maar fans van supersellers als Elvis, Jackson en Coldplay zijn dat niet . Zie je zelf nou niet dat als we zo gaan redeneren jij het grootste ''schaap'' bent?

avatar van Reijersen
kingofmusic schreef:

Hij begon natuurlijk als 14-jarig jochie bij P.Diddy's label. Dat album flopte omdat het alleen maar over sex ging en dit niet echt goed overkwam uit de mond van een 14-jarige.

Daarna kwam de plaat 'My Way', met een paar kneiters van hits:
- You Make Me Wanna....
- My Way
- Nice & Slow
- Bedtime

Het echt grote succes kwam met het album 8701. Daarop staat de tophit 'U Remind Me'. En heeft hij kleinere successen gehad met 'U Got it Bad', 'U Turn', 'Pop Ya Collar' en 'U Don't Have to Call'.

Het grootste succes kwam met 'Confessions'. Het album waar hits als 'Confessions', 'Yeah' en 'Burn op staan.

Dus één hitjaar? Dacht het even niet.

Onzinnige berichten verwijderd. @Kingofmusic: kom aub even normaal mee discussiëren. Je zit gewoon helemaal mis, zie het bericht van Reijersen.

avatar van Angelo
kingofmusic schreef:

Recent nog, heeft deze beste man grote hits gescoord als 'Love in this club', 'OMG' en 'DJ got us fallin' in love'. Misschien lijkt het echter alsof hij zijn beste tijd heeft gehad omdat hij in Nederland niet meer echt grote hits scoort en weinig successen heeft. Buiten Nederland scoort hij nog altijd goed hoor. Al zijn albums, behalve zijn debuut, hebben in zijn thuisland een (multi-)platina status behaald. Of zijn muziek te pruimen is, is echter een ander verhaal.

avatar van ThePrinceOfPop
Een redelijke matige album, met een paar lekkere nummers.
So many girl klinkt echt heel inspiratieloos.