Frans Duijts - Leef Je Droom (2010)

Label: NRGY

1. Ik Mis Je (3:13)
  2. Genoeg van Jou (3:19)
  3. Kom Terug bij Mij (4:37)
  4. Waarom Laat het Leven Hem Alleen (3:21)
  5. Alles voor Jou (3:49)
  6. Altijd Te Laat Naar Bed (3:32)
  7. Wat Overblijft (3:45)
  8. Hij Speelde Accordeon (3:59)
  9. Ik Wil Er Alles aan Doen (3:42)
  10. Ik Ben Zo Gek op Jou (3:20)
  11. Als Ik M'n Kind Niet Meer Mag Zien (4:01)
  12. Gisteren Was Ik Je Beste Vriend (2:50)
  13. Lach en Leef Je Dromen (3:04)
  14. Als Ik Alles Had Geweten (3:53)

met Marianne Weber

avatar van Maximusic
Binnenkort het nieuwe album van Frans Duijts, ik ben benieuwd of er weer net zo'n leuke nummers opstaan als de voorganger.

avatar van mk1992
oh joepie hij is weer terug...

SSS
Ik heb het geluisterd en vond er maar weinig aan, het enige mooie nummer was 'Hij speelde accordeon', maar dat blijkt een cover van Luc Steeno.

avatar van Maartenn
Maartenn (crew)
Maximusic schreef:
net zo'n leuke nummers

Jep. Dit moet wel een fan van Frans Duijts zijn!

avatar van DeKoning
Ge-wel-dig!

Maxmus
Zingt hij ook in het spaans en italiaans?

avatar van dix
dix
Een duet met Marianne Weber ... hij hoort er nu helemaal bij.

Zo! Die stem van DeKoning brengt deze CD wel op eenzame hoogte onder het genre:P

avatar van Madjack71
Frans Duijts komt het dichts bij een sfeer die Hazes wist neer te zetten....vooral in zijn vroegere jaren. Zijn stem heeft er verdomd veel van weg, maar ook de keuze van zijn nummers doen er met enige regelmaat aan denken. Zij Geloof in Mij of een Zeg Maar Niets Meer sfeertje komen toch wel bij sommige nummers bij mij op. Het lijkt er i.i.g. op dat Duijts en consorten goed opgelet hebben. Qua uitstraling en 'charisma' haalt hij het niet bij Hazes, maar aan de andere kant is hij nog wel in leven en dat is ook wel wat waard....alleen die pratende k.. dat is het toch net niet. Verders wel leuk gedaan in het straatje van nederlandstalige muziek.

avatar van radio 538
DutchViper schreef:
En terecht, zijn nieuwe Cd uit 2012 is helemaal geweldig.

avatar van dix
dix
DutchViper schreef:
Zo! Die stem van DeKoning brengt deze CD wel op eenzame hoogte onder het genre
Maartenn schreef:
Jep. Dit moet wel een fan van Frans Duijts zijn!