Marco Polo & Ruste Juxx - The eXXecution (2010)

Label: Duck Down

1. The eXXecution (Intro) (2:41)

met DJ Revolution

2. Death Penalty (3:40)

met DJ Revolution

3. Rearview (3:44)
  4. Take Money (3:56)

met Freddie Foxxx en Rock

5. I'm on It (3:44)
  6. Let's Take a Sec (4:16)

met Black Moon

7. Bread on Ya Head (3:43)
  8. Wings on Your Back (3:19)
  9. Nobody (4:23)
  10. Fuckin' Wit a Gangsta (4:17)

met Sean Price

11. Watch Yo Step (4:46)
  12. You Can't Stop Me (4:07)
Relax
Met Ruste Juxx!! Deze wil ik echt hebben.

avatar van MJ_DA_MAN
Hopelijk produceert Polo sterker dan op de vorige plaat met Torae.

avatar van J.M.
Hopelijk gewoon weer veel bangers!

Rene1979
Oe hier kijk ik naar uit.!

MJ_DA_MAN schreef:
Hopelijk produceert Polo sterker dan op de vorige plaat met Torae.

Ik vond 'm best sterk produceren op die plaat.

Enfin, hier kijk ik naar uit. Ik ken Ruste Juxx niet (waarschijnlijk moet ik me schamen) maar een plaat met Marco Polo producties trek ik wel.

avatar van Modder-Eter
De eerste single:

Download Marco Polo Ruste Juxx Rearview mp3 - usershare.net

De cover is echt ongelooflijk vet! Een van de sterkste hiphop covers van de laatste tijd.

avatar van Rhythm & Poetry
Ik vond Marco Polo ook erg sterk op de plaat met Torae. De track Rearview klinkt helaas matig maar nog altijd kijk ik uit naar dit album. Marco Polo en DJ Revolution is een goude combinatie. De gastartiesten beloven veel goeds. (P!)

Harco
En weer een Marco Polo-beat die ik kan waarderen. Juxx weet ze wel uit te kiezen. Wat een held.

avatar van BZN
BZN
dit word vast wel een dope album! ook als je de gastoptredens ziet, strictly duck down of niet?

avatar van MJ_DA_MAN
Previews. Klinkt in eerste instantie iets beter dan de plaat met Torae.

avatar van Game
Komt waarschijnlijk omdat Juste een betere rapper is dan Torae, tenminste dat lijkt mij zo op het eerste gehoor. De plaat met Torae lijkt mij productioneel nét iets beter dan deze. Ik mis zo'n harde knaller zoals Double Barrel.

Rene1979
Ik vond Ruste altijd wel een mindere rapper dan Torae. Ik ben toch erg benieuwd hiernaar. Vind Marco Polo wel een hele goeie producer. Ik ga de previews maar is luisteren.

avatar van Game
Ik vind Torae zijn stem heel snel saai worden, ik denk dat dat bij Ruste anders is.

avatar van Rhythm & Poetry
Iemand die de Pre-eXXecution filmjes heeft gezien? De vier die ik heb gezien zijn erg dope, Marco Polo zijn beats komen hard en Ruste Juxx heeft gewoon een erg fijne stem om naar te luisteren. Rauwe shizzle.

Rene1979
Pfoeh wat een beats weer van meneer Polo! Deze man wordt zo ondertussen een van mijn favo beatbakkers. Ook Ruste komt goed. Ik denk dit zomaar is een goeie voldoende kan worden.

Rene1979
Na nu twee keer luisteren ga ik beginnen met een welverdiende 4. Ruste kan mij niet helemaal vasthouden, Marco Polo daarintegen wel. Wat een goed album. En de scratches van Revolution zijn ook wel weer erg goed.

avatar van MJ_DA_MAN
Die overbodige scratches van DJ Revolution beginnen me juist de keel uit te hangen. Puur gedaan om zijn naam te kunnen vermelden op de achterkant.

Maxmus
Zitten zeker wel een paar dope nummers op.
En tot nu toe beter dan die met torae, maar toch kunnen marco polo en ruste juxx niet de hele tijd het hoge niveau van bijv Lets Take a Sec, You Can't stop Me.
Daarintegen is dit wel gewoon een lekker rauw album die je hard kan draaien!

MJ_DA_MAN schreef:

Inderdaad, alhoewel ik wel moet zeggen dat ik ze nog niet eerder zo overbodig vond dan dat nu het geval is. Het is gewoon een truucje wat hij kan, leuk voor een paar keer maar het gaat nu vervelen.

Marco Polo vind ik op dit album helaas wat minder dan op Double Barrel. Het zit nog altijd tegen het verdienstelijke aan, maar daar blijft het wat mij betreft bij. Ruste Juxx vind ik qua stem een aangename rapper, maar kan niet heel veel bieden. Hij past denk ik beter op beats van Jake One, omdat die beter in staat is de geschikte producties uit te kiezen. Producties die het onvermogen van een rapper kunnen maskeren. Hoogtepunt voor mij zijn nu de bijdrages van Sean P en met name die van Rock. The eXXecution valt mij in ieder geval tegen.

avatar van Jacktherapper
Het kan zijn dat deze naarmate ik hem vaker luister gaat groeien. Maar ik vind het momenteel een saai album, de beats kunnen me niet bekoren. Ruste Juxx is wel een heel dope mc, maar zoals R&P zegt, het lijkt me leuker met een spannende producer.

Daarbij ben ik zwaar teleurgesteld in Take Money, met de grote held Rock & Bumby. Wat een saaie track, slappe beat, en geen Rockness op het chorus.

Momenteel kan ik het meest genieten van Wings on Your Back, waar Marco Polo eindelijk een keertje laat zien dat hij een interessante beat kan maken. Voor de rest moet ik het niet van die man hebben.

avatar van Jacktherapper
By the way: The Pre-eXXecution filmpjes zijn zelfs allemaal beter dan het niveau van dit album. Vooral Pt. 2.

avatar van bennerd
Wie doet die laatste verse van Take Money? Bumpy Knuckles?

Harco
Yes sir, a.k.a. Freddie Foxxx.

avatar van MJ_DA_MAN
Het zelfde niveau als de voorganger van Polo. Dit zouden zogenaamde bangers moeten zijn natuurlijk, maar eigenlijk alleen Death Penalty deed echt bangen bij mij. De beats zijn me vaak dan ook te luid, maar slecht zijn ze dan weer nooit. Juxx is wel aardig, de kut-scratches van DJ Revolution dus niet; Rock en vooral Freddie Foxxx zijn goede gastartiesten, 5ft van Black Moon deed me schrikken. You Can't Stop Me is dan ook nog wel een leuke afsluiter. 3* dan maar.

avatar van GarnalenPeller
Staat die ene er op met: "My name is Sean Price I punch through school busses"?

avatar van Osiris Apis
Ja, op 'Wings on Your Back'.

avatar van J.M.
Track met Black Moon is veruit het beste. Nipte 3,5, weinig knalnummers. Het album met Torea vind ik toch beter denk ik.

Edit: net weer even Double Barrel geluisterd, en vindt die toch een stuk beter. Die beats knallen harder, en Torae vind ik een betere MC.

avatar van BZN
BZN
staan wel een paar dikke tracks op hoor!
verder wel minder dan ik had verwacht..
Let's Take a Sec!

P-DawG
Let's Take a Sec is inderdaad heerlijk !

avatar van He$$el_01
hehe
''You're about to check out the new Ruste Juxx 'n Marco Polo joint featuring Black Moon!

Wait a minute, feuturing black moon? That's Me. Aw Mann!''