Jason Derülo - Jason Derülo (2010)

R&B / Pop
Label: Beluga Heights

1. Whatcha Say (3:42)
  2. Ridin' Solo (3:36)
  3. In My Head (3:18)
  4. The Sky's the Limit (3:42)
  5. What If (3:22)
  6. Love Hangover (3:19)
  7. Encore (3:43)
  8. Fallen (3:15)
  9. Blind (3:35)
  10. Strobelight (3:02)
  11. Queen of Hearts * (2:57)
  12. Whatcha Say [Acoustic] * (3:42)
  13. In My Head [Rhythm Remix] * (3:18)
  14. Whatcha Say [Klubjumpers Radio Remix] * (4:02)
  15. Whatcha Say [Johnny Vicious Remix] * (7:32)
  16. Whatcha Say [Wawa Radio Remix] * (3:24)
  17. Whatcha Say [French Version] * (3:43)

met Fanny J

avatar van NewYorkCityLight
Maar 9 nummers . Zag In My Head vanochtend op TMF. Niet echt veel aan (Whatcha Say? ook niet).

avatar van realmadrid23
ik vindt het aan de matige kant.

Is 'ie al gelekt dan?

Boy schreef:
Is 'ie al gelekt dan?

jup, de helft is auto-tune. dus dat vindt ik al persoonlijk niks.

ps: leuke avatar, ik heb m al een jaar ,echt een geweldige sound komt eruit

avatar van Devoo
Watcha Say vind ik echt afschuwelijk slecht. De rest spreekt me dus ook niet aan om te gaan luisteren.

realmadrid23 schreef:

jup, de helft is auto-tune. dus dat vindt ik al persoonlijk niks.

ps: leuke avatar, ik heb m al een jaar ,echt een geweldige sound komt eruit

Helaas heb ik 'm zelf (nog) niet, hoor er inderdaad alleen maar goede verhalen over.

Jammer van die auto-tune, maar de enige reden dat ik op dit album wachtte zijn de producties van J.R., die ik vaak geweldig vind. Als ik het zo hoor, vallen die ook wat tegen. Mijn versie kent trouwens maar acht tracks in een andere volgorde dan deze, kan dat kloppen?

Boy schreef:

ja dat klopt. en nummer 8 zat er niet bij.

Devoo schreef:

Ik wordt bijna misselijk als ik dat nummer hoor, god wat is dat irritant zeg.

avatar van lowieke
Ik stel mijn mening ietsje bij. Ik word niet misselijk van dat nummer.

Ik wil zelfmoord plegen als ik dat hoor, het meest afgrijselijke refrein sinds tijden, gatverdamme!

avatar van Devoo
Overdrijven is natuurlijk ook een kunst.

avatar van VanDeGriend
Wat troll berichten plus reactie verwijderd.

Boy
Ik zal maar even het eerste positieve oordeel over dit album geven, hoewel ik ook niet heel enthousiast ben. Ik vind het namelijk gewoon onschuldige Billboard-popmuziek, niet verschrikkelijk slecht, maar ook zeker niet goed. Precies wat ik er van verwacht had. De producties van J.R. stellen me ietwat teleur, heb wel eens iets beters gehoord. Maar ach, ik heb me wel vermaakt, het afgelopen halfuur. 3*

avatar van freitzen
Devoo schreef:
Overdrijven is natuurlijk ook een kunst.

I just gotta let you kno-ho-ho-ho-ho-ho-ho-ho-how

Er is precies niemand die een ernstige review geeft van deze cd! Jammer! Watcha say is natuurlijk een veel gedraaid nr. maar de rest van de cd mag er echt wel zijn hoor!! In my head is gewoonlijk super! Alle nrs zijn dansbaar en klinken goed. Goede productie! Die Jason is een talent! Cruising tussen een Craig David en een Chris Brown. Goede stem ook vind ik, daarom geef ik toch 4.5/5!

avatar van Kos
Kos
Devoo schreef:
Watcha Say vind ik echt afschuwelijk slecht.

Ik niet. . Aardig R&B plaatje.

avatar van VanDeGriend
Berichten verplaatst naar Jason DeRülo

avatar van realmadrid23
vindt het nummer " sleep walking " zijn beste. maar die staat er niet bij.

toris
kevinanne schreef:

Je kan het ook overdrijven ( is een kruising tussen chris brown en craig david zo goed trouwens ). Het is wel een leuk plaatje voor even maar het verveelt snel. Een 3* voor nu

avatar van Lovekellycl
Whatcha say was ik nogal snel beu gehoord, maar In my head vind ik al stukken beter! Ben benieuwd naar de rest, al zal ik niet zo lang moeten luisteren..

avatar van Lovekellycl
Ik vind het een erg aangenaam album. Een typisch pop album met fijne meezingers! Alhoewel vele dit wel weer te standaard, te typisch, te commercieel en te pop vinden, is dit precies wat ik graag hoor. Ik vind het alleen wat stom dat er maar 9 nummers op staan. Ik weet nual dat hij in de winkels waarschijnlijk tamelijk wat zal kosten voor de paar numers die er op staan.

avatar van Lovekellycl
Lowieke, ik kan Whatcha say ook niet meer horen en ik vind dit ook het zwakste nummer van het album dus je score baseren op 1 nummer is niet juist..

avatar van Findecano
Waaaarom begint hij z'n single met het zingen van zijn eigen naam? Dan haak ik dus al af...

Findecano schreef:

Elke single dus ook. Hij denkt dat hij een pokemon is ofzo??

avatar van Lovekellycl
Heb hem in huis gehaald, moet zeggen dat het waar is "9 hits op 1album" ik denk dat welk nummer hij nu ook uitbrengt, het een regelrechte hit wordt.. Al de nummers zijn goed qua single keuze goed vind ik. Wat is Blind een enorm mooi nummer!

avatar van Loso's way
kevinanne schreef:

Ik geef je grotendeels gelijk, al vind ik Jason Derülo meer een kruising tussen Sean Kingston en Ne-Yo!

avatar van Snoeperd
Jason Derülo overklast Justin timberlake en timbaland en al die shit met dit popalbum.
9 nummers, 9 goede nummers.
Voor degenen die denken dat in my head en whatcha say de beste van dit album zijn, die hebben het mis.
The sky's the limit is een mooi nummer met een heel leuk refrein. Blind is het mooiste nummer van de cd. Rustig en vooral mooi. De bonustrack mag er ook zijn 'Strobelight'. Een heel leuk uptempo nummer. Dan heb je nog ridin' solo. Wordt de 3de single. Vind ik eigenlijk jammer omdat dat niet het beste van het album is. ( wel goed ). De andere twee zijn leuke nummers maar niet speciaal.

lowieke schreef:
Ik stel mijn mening ietsje bij. Ik word niet misselijk van dat nummer.

Jij hebt het album niet eens geluisterd, moet je ook geen 0,5 alleen voor whatcha say geven.

Grootste kneus sinds tijden dat ben jij.

avatar van hoi123
Ik zou niet meteen voorbarige conclusies trekken, hij heeft toch niet gezegd dat hij het album niet heeft geluisterd?

Ontopic: alleen Whatcha Say gehoord, en heb totaal niet de behoefte om meer te horen.

avatar van Kos
Kos
Findecano schreef:

Haha, dat vroeg Edwin Evers zich ook af.

Waarna ze dat ook gingen doen bij bvb Frans Bauer.

dat ie zn liedjes begint met zo'n autotune stemmetje 'Fraaaaans Baaaauer' hahaha

Findecano schreef:

weet je wel meteen dat het van hem is:P maar ja vind het ook raar, wel lekker album met 9 goede nummers.