Angels & Airwaves - Love (2010)

Label: To the Stars

1. Et Ducit Mundum Per Luce (2:34)
  2. The Flight of Apollo (6:15)
  3. Young London (5:04)
  4. Shove (6:35)
  5. Epic Holiday (4:38)
  6. Hallucinations (4:39)
  7. The Moon-Atomic (...Fragments and Fictions) (6:17)
  8. Clever Love (4:27)
  9. Soul Survivor (...2012) (4:04)
  10. Letters to God, Part II (4:06)
  11. Some Origins of Fire (5:20)
  12. Hallucinations [Mark Hoppus Octopus Remix] * (4:39)
avatar van Mr. B
Bedroevend dit, stemmen laat ik maar achterwege.

volledig te beluisteren op myspace...conclusie: dat ie maar snel even terug wat lol gaat trappen met blink.

nicoot
AvA nam "progressive music" en "conceptplaat" iets te letterlijk op, me dunkt. Heel het album klinkt als één en hetzelfde lied, van ondermaats niveau. Enorm veel passages klinken ook krek hetzelfde als op vorige platen (Everything's Magic, Secret Crowds,...). Zeer onorigineel. Zal er waarschijnlijk nog af en toe naar luisteren, misschien groeit-ie. Vandaar nog geen stem.
Laat aub die nieuwe Blink komen (pas in 2011 naar 't schijnt).

avatar van Sanderkeuh
Volledig en legaal te downloaden op hun officiële site: http://modlife.com/angelsandairwaves/love

Goed album maar nog niet genoeg gehoord om stem uit te brengen.

avatar van Mr. B
Ze moeten wat, anders raken ze dit album aan de straatstenen niet kwijt.

inzekerezin
Derde album van deze groep, waarvan ik het debuut toch kon waarderen. Het vervolg was aardig te noemen, dit album is voor een groot deel te verwaarlozen. De negatieve trend zet zich dus voort. Tracks 2 tot en met 4 zijn aardige nummers, daarna daalt het niveau op dit album echt te ver.

avatar van SoNick
Eerste album was vernieuwend voor mij. Tweede trok de positieve lijn door, maar deze begrijp ik niet. Ik ga overigens wel naar de 013 eind januari. Misschien dat het live allemaal wel klinkt.

inzekerezin
Puntje erbij, dan toch. Sommige nummers die me niet konden bekoren, doen het na enkele maanden al beter. Nog altijd onovertuigend, maar ik vind het album nog redelijk boeien tot ongeveer de helft.