Infinite Scale - Ad Infinitum (2009)

Electronic
Label: Rednetic

1. Cells (5:38)
  2. Quibtone Frame (5:48)
  3. Slow Down (5:02)
  4. Step Above the Surface (5:21)
  5. Behind the Scenes (5:30)
  6. Decisions of Despair (4:39)
  7. Knock Twice (4:30)
  8. Landscape (3:56)
  9. Liquid Shock (6:55)
bas
gaaf! Infinite Scale laat weer eens van zich horen. Gelijk binnen gehaald en het luistert..... gelikt. Aardig aaneengeregen, maar tegelijk ook weinig interessants. Het kauwt wel lekker, maar dit is een duidelijke afslag van station toytronic. Zie het als een lekkere regenbui, maar ik mis de windvlagen en donderslagen.

avatar van orbit
Ik ben er net mee bezig, maar ik sluit me al aan bij je diagnose van "aardig aaneengeregen maar weinig interessant", toch kunnen ook dit soort plaatjes na verloop van tijd eigenlijk heerlijke comedowns zijn. Het hoeven niet altijd experimentele hoogvliegers te zijn, gewoontjes, maar goed uitgevoerd kan soms een gouden formule blijken. Zie de laatste Stendeck.

avatar van orbit
Erg toegankelijk en ontspannen plaatje is dit zeg! Als je iets wilt dat gewoon opbeurend klinkt en tegelijkertijd lekker frisse beats en volle bas te bieden heeft zit je met deze Infinite Scale goed! De stijl is een beetje alà Detritus of zoiets denk ik, electronic aan de hiphop of dub grenzende kant. Alhoewel veel tracks daar ook vanaf wijken. Het concept is beproefd en al door allerlei artiesten goed gedaan, maar toch voelt dit niet als een overbodige release. Daarvoor net even iets te goed en soepel in elkaar gevlochten. Plaatje dat in elk geval niet teveel van je vergt en ten alle tijden is op te zetten, iets dat ik dan ook regelmatig doe de laatste tijd.

bas
En het is inderdaad goed uitgevoerd, toegankelijk en ontspannen. Het luistert toch wel erg lekker weg zo in de trein. 4*

avatar van robbizzel
mooi vervolg op Sound Sensor. die man kan echt een fijne sfeer neerzetten.

avatar van -SprayIt-
Sodeju, hier ben ik van aan het genieten, zeg!

avatar van -SprayIt-
Is deze nog ergens te verkrijgen op CD?

bas
Volgens mij alleen op CDr uitgebracht (voor het verzamelen baal ik daar altijd van )