Elske DeWall - Balloon over Paris (2010)

Label: Universal

1. Balloon Over Paris (3:40)
  2. Forget (4:03)
  3. Come See the End in Me (3:19)
  4. Surrender (3:06)
  5. A Day Like Today (3:10)
  6. Away from You (4:10)
  7. Sunny Day (3:28)
  8. The Remedy (3:10)
  9. Promise (2:56)
  10. I Looked at You (3:15)
  11. Too Much to Sing For (3:38)
  12. Open Road (3:23)
  13. Different Kind of Rain (3:06)
  14. A Day Like Today [Acoustic] * (3:08)
  15. Away from You [Acoustic] * (3:47)
  16. Kiss * (3:28)
  17. Too Much to Sing For [Acoustic] * (3:57)
avatar van james_cameron
Kruisbestuiving tussen Anouk (stem) en Ilse DeLange (songmateriaal), maar dan net wat minder dan beide dames. Haar stem is wat zeurderiger dan die van Anouk, vooral in de ballads, en de veelal country-achtige songs zijn een pak minder van kwaliteit dan die van Ilse DeLange. Maar ach, het is slechts een debuut, dus wellicht wordt het in de toekomst nog wat. De uptempo liedjes zijn het leukst; de ballads gaan al snel op de zenuwen werken.

Gitaarman
Tja, niet echt geweldig. Te erg afgemixed, geen briljante teksten en wat james_cameron zegt de stem van elske zit tussen anouk en ilse de lange in.
Ik wil het ook niet teveel afzeiken, ze doet haar best natuurlijk, maar het heeft weinig grandeur deze plaat.

avatar van dvdschaaf
Leerling van me geweest, dus dan volg je haar met meer interesse dan gemiddeld. Heb al aardig wat materiaal gehoord, maar nog niet het hele album, dus nog geen stem voorlopig.

avatar van Emile93
Away from you is mooi maar de live versie YouTube - Elske DeWall - Away From You (live bij Der Rudy) is 1000x mooier! Echt, dan krijg ik kippenvel!!!!!

avatar van Dennissssss
Emile93 schreef:

Naar mijn mening is er nog een betere versie, waar ze wat sneller en overtuigender zingt.

Elske deWall - Away from yo...

avatar van Emile93
Dennissssss schreef:

Elske deWall - Away from yo...

Wow die is inderdaad nog beter!!! Bedankt voor de tip!