Drowning Pool - Drowning Pool (2010)

Label: Eleven Seven

1. Let the Sin Begin (3:36)
  2. Feel Like I Do (3:33)
  3. Turn So Cold (3:38)
  4. Regret (3:16)
  5. Over My Head (3:26)
  6. All About Me (3:41)
  7. More Than Worthless (3:56)
  8. Children of the Gun (3:31)
  9. Alcohol Blind (4:11)
  10. Horns Up (3:45)
  11. King Zero (2:59)
ElsenaarMetal
Naar deze CD kijk ik eigenlijk wel heel erg uit. Hun laatste release"Full Circle" vond ik met de keer beter worden en zie ik nu zelfs als de beste DP CD.
Het nummer "feel Like I Do" is leuk, maar verder niet super bijzonder. ik hoop dat de stijl van "upside down, enemy en no more(begin) nog een beetje word uitgediept en we verder een hele lekkere metal CD.

jeez!
weinig aandacht voor deze
daardoor heb ik hem helemaal gemist.
pindakazuh!

avatar van tribaltyn
waarom is dit echt nergens te downloaden?
ik dacht altijd dat drowning pool wel een redelijke populariteit mocht genieten.
is dit album trouwens met dezelfde line up als 'Full Circle?'

avatar van Dexter
Waarschijnlijk omdat ie nog niet uit is, ik zou nog een maandje wachten.

ElsenaarMetal
idd. alleen de eerste single: Feel like I do is te downloaden

Dexter schreef:
Waarschijnlijk omdat ie nog niet uit is, ik zou nog een maandje wachten.

oh, xD aha
dat verklaard een hoop
maar niet waarom ik deze plaat in de release data ergens in Februari vond :S. maar dat is gelukkig hersteld

ElsenaarMetal
Het album is gelekt en staat op youtube, luister hem nu, tot nu ben ik zeer tevreden!

ElsenaarMetal schreef:

helemaal geluisterd, goede plaat lekkere nummers, vind hem misschien nog wel beter dan de vorige. Maar dat kan ik moeilijk zeggen na slechts 5 luisterbeurten tegenover tientallen luisterbeurten.
Maar tot nu toe. dikke 4

avatar van james_cameron
In ieder geval productioneel een stuk beter dan het vorige album, Full Circle. De songs hebben iets meer pit en zijn ook wat compacter. Door de korte speelduur van de plaat heeft het album gelukkig ook niet de kans om te gaan vervelen. Echte uitschieters ontbreken (al is More Than Worthless best een sterke track), maar de songs liggen goed in het gehoor en stoere meebrullers als Children Of The Gun en Horns Up zullen het live goed doen.

avatar van Desert
Het wordt echt hilarisch.. Nu gaat deze zanger ook weer weg. Op naar de vierde zanger voor vijf albums!

Benjamindaxx
Het vierde album van Drowning Pool en persoonlijke favoriet. De nummers hebben de power die de vorige plaat miste en klinkt een stuk strakker en beter. Ryan klinkt frisser en fijner om naar te luisteren en de plaat heeft een arsenaal aan mee-brul rockers. Echte uitschieters heeft het album niet, wel een slippertje in mijn geval. "Over My Head" is voor mij de minste van het album en doet onder voor de andere nummers. favorieten zijn "Let The Sin Begin" "More Than Worthless" "Horns Up" & 'Children of The Gun"

De band leek zijn routine gevonden te hebben, dit maakt het extra spijtig dat Ryan ook de band verlaat en Drowning Pool wederom op zoek kan naar een nieuwe zanger.

Dat mag de pret van deze plaat niet drukken. persoonlijke favoriet met favoriete nummers.

3.5

avatar van Desert
Ze hebben zowaar terug een nieuwe zanger en een nieuwe single. Borduurt wat voort op de ingeslagen weg. Erg repetitief met wat break downs in. Qua zang leunt het aan bij Jason Jones die de vocalen op Desensitized voor zijn rekening nam.