Nog geen enkel bericht en maarr 5 stemmen op dit geweldig goede album van Johnossi...
Ik luister Mavericks enkele malen per week en stond dus niet voor nikshoog in mijn top 10 van 2010.
Ik denk dat het vooral leuk is liefhebbers van Kent,Shout Out Louds, Broder Daniel, Håkan Hellström en om maar eens een niet Zweedse band te noemen Band of Horses (al zijn die wat softer)
Persoonlijke favorieten zijn:
Dead End
No Last Call
Houses
Verdiend inderdaad meer stemmen en berichten. Erg lekker album dit dat ik het afgelopen jaar een flink aantal keer heb gedraaid naar de band te hebben ontdekt op Melt! festival. Viel mij vooral op door het exclusieve gebruik van de akoestische gitaar waar af en toe toch stevige geluiden uit komen.
Ben nu ook hun andere albums aan het ontdekken en die lijken tot nu toe ook goed te bevallen.
Johnossi afgelopen zomer op vakantie in Zweden ontdekt. Het nummer ''What's the Point'' kwam zo'n beetje elk uur wel voorbij op de Zweedse radio en dat nummer kon me erg bekoren. Bij thuiskomst dus direct op onderzoek uitgegaan en dus dit album binnen gehaald. Erg fijn album wat lekker weg luistert. Er staat geen één slecht nummer op dit album en door (voor mij althans) uitschieters als ''Dead End'' en dus ''What's the Point verdient dit album dan ook een dikke 4 sterren.