DJ Mad Dog - The Memory Disappears (2001)

Italiƫ
Dance
Label: Traxtorm

1. The Memory Disappears (5:23)
  2. Take It Easy (5:20)
  3. Some Noise (4:57)
  4. The One (6:16)
avatar van Onderhond
Beetje 'not done', deze EP, maar vroeger vond ik de titletrack wel erg leuk, dus heb em toch maar toegevoegd. 4 jaar later inmiddels klinkt het allemaal zeer verouderd, maar toch blijft er melancholie genoeg over om hier nog wat sterretjes aan kwijt te kunnen.

"The Memory Disappears", de track waar het allemaal om draait opent het EPtje. Standaard gebeuk, nogal debiel en simpel melodietje, maar geinige voice sampletjes en een leuk breakje. Moest ik deze niet gekend hebben, zou er maar weinig mee kunnen, maar nu blijft het toch z'n charme hebben. "Take It Easy" is daar een goed voorbeeld van. Simpel gebeuk, nergens leuk, nergens boeiend. Domme track.

Ook "Some Noise" is van bedenkelijk niveau. Flauwe melodieën, verder ook helemaal niet hard of opzwepend. "The One" is weer net iets beter, heeft althans de tijd wat beter overleefd. Maar geen aanrader deze EP, en buiten die eerste track, die het dan nog van z'n retro charm moet hebben, niks te vinden. 1.5*

avatar van Goodfella
Tja, Italië hè, da's qua mainstream hardcore zo'n beetje tien keer erger dan hier

Ik ken één trackje van deze gast, was toen overigens ook wel aardig. Zou zomaar dezelfde kunnen zijn, misschien ooit maar 's opzoeken.