Raffish - How Raffish Are You? (2005)

Label: Universal

1. Plaything (3:32)
  2. Let Go (3:18)
  3. Man Enough (3:01)
  4. Come On (3:27)
  5. Thursday's Child (3:40)
  6. Living in the Real World (4:01)
  7. Tonight (3:28)
  8. Down with It (3:14)
  9. I Cry for Love (2:52)
  10. Sympathetic Love (4:22)
  11. When I'm Near You (3:24)
  12. Make Your Mind Up (3:23)
  13. Plaything [Dirty Street Mix] * (3:57)
Dat hebben ze wel erg snel gedaan :S

avatar van brooklyn
Het gaat ook niet om de inhoud...

avatar van FeZ
FeZ
brooklyn schreef:

Het gaat ook niet om de inhoud...

Mja, maar de verpakking is dit keer ook 3 keer niks.

De cover is idd wel heel erg lelijk, en die single is echt niet om aan te horen

Ik vind het wel een aardig liedje. Nogal Destiny's Child-achtig, maar niet zo geforceerd hip.

avatar van Jordy
Merkwaardig vakkundig geproduceerd, had als Destiny's Child single niet misstaan. Daarmee zeg ik voor de duidelijkheid niets over de muzikale kwaliteit van het nummer

vakkundig is idd het goede woord. Ik zeg ook niet dat het slecht gedaan is. Het is precies wat je ervan moet verwachten. Ik vind dat nummer van die anderen trouwens wel verrassend

avatar van Marki_san
vandaag komt ie uit hè . kvond Plaything beter dan die van Men 2 B. wat een naam ook hè, Men 2 B! die zijn gemaakt om te floppen.
Raffish had toch grotere succes met hun single, 2 weken op 1 en nu staan ze nog steeds hoger dan de boyz!!

Marki_san schreef:

Over die naam was ook erg goed nagedacht, want Men2B bleek ook een vorm van kanker te zijn

Dat vind ik zo'n onzin, alsof je dat zo uitspreekt . Zo kan je overal wel een probleem van maken.

Petero schreef:

Tja toch denk ik dat de mensen die het hebben daar wel anders over denken. En het lijkt me ook niet zo'n probleem om zoiets van te voren te checken.

Als er op de radio men to be wordt gezegd hoor ik daar geen M.E.N. 2b in. Maar goed, het is wel zo dat ze dat wat beter hadden moeten uitzoeken.

avatar van EmDee
Waar maken jullie je toch druk om.
Vandaag komt dit langverwachte topalbum eindelijk uit. Ik ga zo snel naar de platenzaak.

Was dat sarcastisch?

Ziggy007
Als ik EmDee's stemmen bekijk, begin ik toch aardig te twijfelen

avatar van Marki_san
Thursday's Child is verrassend mooi.

Ja, echt prachtig nummer.

moviefreak#1
Ik wordt hier zo verschrikkelijk moedeloos van, mijn broertje draait deze cd zo ongeveer 3x per dag Dit is toch gewoon rommel van de allerbovenste plank ?

Hoe oud is je broertje dan?

avatar van HiLL
troep of niet..ze mogen wel een keer thuiskomen bij me....

moviefreak#1
jassonn schreef:

Hoe oud is je broertje dan?

Pijnlijk

Mwah .. sommige liedjes zijn wel cool. 2,5*

avatar van bas
1,0
bas
sexy meiden maken een hoop goed, maar de grens ligt wel ergens....

0,5
hmmmm niet erg interessant....

avatar van avdj
HiLL schreef:

troep of niet..ze mogen wel een keer thuiskomen bij me....

Haha, bij mij ook wel

avatar van avdj
Maar de muziek blijft BAGGER

josbanaan
Oh ja, Raffish! Was ze al weer vergeten, lol...
En Men2B, oh wat vreselijk fout!

avatar van Eddie
Maar wat een mooie vrouwen om je vingers bij af te (laten) likken.