Misterfool schreef:
Laat ik allereerst beginnen met dat ik absoluut niks tegen homofiele zangers/zangeressen heb.
Ik weet dat je dit niet slecht bedoelt maar ik krijg altijd vreselijk de kriebels van dit soort opmerkingen. Waarom wordt dit er nu altijd maar even snel bij verteld? Voor mijn part heb je er een bloedhekel aan. En ergens heb je er toch wat moeite mee getuige je toelichting en daar kan ik verder ook inkomen. Ik vind dat niet eens vreemd.
Punt is dat het hier, op een bepaalde manier gebracht wordt. Het is denk ik, een combinatie van het springerige, verwijfde vocalen en ook toch een beetje het beeld dat de band zelf afgeeft door coverart en bandnaam. Ik heb er absoluut niks op tegen, maar kan er toch maar moeilijk naar luisteren.
Zoals gezegd: hier kan ik inkomen, alleen verbaast het me dan wel dat jij b.v. een Freddie Mercury dan weer wel kunt zien en aanhoren en Hercules and Love Affair niet als problematisch ervaart.
Zelf heb ik lang moeite gehad met dit gezelschap: ze irriteerden me gewoon. Ik kan dat niet eens uitleggen. Dat is opeens omgeslagen, alhoewel het nooit tot mijn topfavorieten zal gaan behoren.
Mijn punt zit hem meer in het feit dat door dit soort opmerkingen het gelijk, al dan niet zo bedoeld, altijd weer iets negatiefs meekrijgt. Het is nichterig, dus daarom niet goed. Ik hoor het zelden andersom: het is nichterig en daarom zo ontzettend vrolijk en kan ik er zo blij van worden en dus goed.
Overigens moet je dit niet te zwaar opnemen hoor (je was namelijk niet vervelend bezig of zo en van mijn kant uit is het meer een kwestie van even doorvragen)