Kingdom of Sorrow - Behind the Blackest Tears (2010)

Label: Relapse

1. Enlightened to Extinction (3:47)
  2. God's Law in the Devil's Land (3:56)
  3. Mountains of Ash (3:34)
  4. Behind the Blackest Tears (3:08)
  5. Envision the Divide (3:12)
  6. From Heroes to Dust (3:46)
  7. Along the Path to Ruin (4:07)
  8. With Barely a Breath (3:42)
  9. The Death We Owe (3:46)
  10. Sleeping Beast (2:34)
  11. Torchlight Procession (2:57)
  12. Salvation Denied (2:10)
  13. Soldiers of Hell * (3:29)
  14. No Class * (2:40)
avatar van Metalhead99
De eerste twee nummers klinken in ieder geval best aardig (te beluisteren op hun MySpace). De cover vind ik geweldig.

lambf
Hij is een beetje beter dan de vorige, aangezien het iets minder als "Crowbar met Jasta op vocals" klinkt, maar een eigen gezicht heeft het nog steeds niet. Het klinkt blij vlagen vrij aardig, maar daar stopt het ook. Het maakt ook vrij duidelijk dat de Hardcore(zang, af en toe riffs en tempo)van Jasta zich totaal niet laat mengen met de doomy stijl van Kirk.

avatar van james_cameron
Ik kan het album wel waarderen; vooral het vette gitaarwerk is te gek. Heerlijke riffs. De songs zijn ook degelijk, alhoewel eenvormigheid hier en daar op de loer ligt. De zang is niet helemaal mijn ding maar gelukkig niet storend binnen de context van de logge, doom-achtige southern rock. Met Hatebreed kan ik helemaal niets- dit smaakt gelukkig wel naar meer.