The Geto Boys - Till Death Do Us Part (1993)

Label: Rap-a-Lot

1. Intro (3:34)
  2. G.E.T.O. (3:13)
  3. It Ain't (4:39)
  4. Crooked Officer (4:00)
  5. No Nuts No Glory (3:44)
  6. Six Feet Deep (5:24)
  7. Murder Avenue (4:04)
  8. Raise Up (3:29)
  9. Murder After Midnight (4:17)
  10. Straight Gangsterism (4:26)

met 3-2

11. Cereal Killer (3:04)
  12. This Dick's for You (5:33)
  13. Street Life (5:21)
  14. Bring It On (8:16)

met 2-Low, Seagram, Too Much Trouble, 5th Ward Boyz, Odd Squad, Ganksta NIP, DMG, 3-2 en Big Mello

15. Outro (1:49)
raffael77
Dit is een geweldige album van geto boys. 1 van hun betere werk.

kArIzMa_TuRk
Dit wordt mijn volgende Geto Boys album die ik eens goed ga beluisteren. Heb nu alleen Six Feet Deep geluisterd. En wat is dat een Top nummer, zeg..

Social_Mask
raffael77 schreef:
Dit is een geweldige album van geto boys. 1 van hun betere werk.

Jaaah! Ik vind dit echt vet klinken. Heerlijke beats en erg lekker klinkende raps. Het betere gangster hiphop.

Scarface for president!

avatar van Psycholamp
Net weer effe opgezet en elk nummer is gewoon goed. Ook komt er natuurlijk wat nostalgie bij kijken, 't Is nl. een van de eerste hiphop cd's die ik had. Het album hierna was een echte tegenvaller, maar dat mag de pret van dit album echter niet drukken.

Dit album was een change of direction voor de geto boys. Wellicht beinvloed door de relaxte gfunk sound die op dat moment heerste, kozen de rapalot sterren hier voor ook een relaxtere zij het soulful funk sound. Live ingedrumde sound op oa het eerste nummer staat mijlenver van de oorspronkelijke statico sample beats

Het is moeilijk om tracks te benoemen omdat de kwaliteit zo consistent is. Voor mij is het prijsnummer op dit album Straight Gangsterism met een hoofdrol voor Big Mike van de Convicts die Willy D moest doen vergeten.

Vind je Big Mike goed check dan eens zn album, hij neemt de beat van SG husselt 'm door elkaar en gebruikt 'm opnieuw. Overigens ook een heel aardig album. Something serious.

avatar van principal2000
Big Mike verving Willy D en deed dit zeker niet slecht. De stemmen zijn alleen totaal niet te vergelijken. Op dit album vind je weer de down-south soul productie die Geto Boys al tijden laten horen. Dit is het laatste album dat ik van het trio heb gecheckt. Volgens mij is de rest niet echt de moeite waard.

avatar van Psycholamp
principal2000 schreef:
Volgens mij is de rest niet echt de moeite waard.

Idd.

avatar van Fredericus
Na 1 keer luisteren een prima G rap album, misschien zelf erg goed, nog een keer luisteren.