Das EFX - Dead Serious (1992)

Label: East West

1. Mic Checka (4:54)
  2. Jussummen (3:29)
  3. They Want Efx (3:39)
  4. Looseys (2:50)
  5. Dum Dums (3:50)
  6. East Coast (4:29)
  7. If Only (4:02)
  8. Brooklyn to T-Neck (4:01)
  9. Klap Ya Handz (4:07)
  10. Straight from da Sewer (3:22)
avatar van Boris91
Dat deuntje van Das EFX is ook door Jin gebruikt (Learn Chinese). Verder natuurlijk te horen in Lord Finesse's Funky Technician. Heb deze al lang niet meer gedraaid, vrees dat ik hem nu geen 4* sterren maar 3.5* waard vind, maar we zullen zien binnenkort.

Kwalitatief goed eerste album

avatar van principal2000
Zeer sterk debuut van Diggety Das. Volgende albums misten toch de continue kwaliteit van deze. Wel is het slecht kort genieten van dit album qua speelduur.

avatar van Edwynn
Leuke plaat. Mijn eerste kennismaking met de aparte rapstijl van deze heren.
Ik vind Dead Serious ten opzichte van Hold It Down wel wat braafjes klinken.

heerlijke plaat, vooral het nummer They Want EFX is een pracht van een nummer(dit was trouwens ook het eerste nummer wat ik van hun hoorde)
Voorderest goede producties en een prima flow.
weinig op dit album aan te merken..

avatar van MAS
MAS
Briljant debuut van Das EFX.