Overkill - From the Underground and Below (1997)

Label: CMC International

1. It Lives (4:32)
  2. Save Me (4:56)
  3. Long Time Dyin' (4:53)
  4. Genocya (4:46)
  5. Half Past Dead (5:30)
  6. F.U.C.T. (First Underground Commission on Termination) (4:56)
  7. I'm Alright (5:49)
  8. The Rip N' Tear (4:19)
  9. Promises (4:50)
  10. Little Bit O' Murder (4:09)
avatar van Sinner
Op zich best een redelijk Overkill album dat echter in zijn geheel omlaag gehaald word door de toch wat slappe productie. Met name de drums klinken erg matjes en dat is heel jammer als je over een uitstekende drummer als Tim Mallare beschikt. Songs als It Lives, Long Time Dyin' of The Rip N 'Tear mogen gerust gehoord worden. Verder is Promises echter wel één van de minste Overkill nummers ooit. Dus op zich een redelijk album dat echter stukken beter had kunnen (en moeten) zijn.

avatar van Dexter
Ik vind Promises inderdaad een van de minste Kill-nummers, maar dat is maar een lichte smet op deze voor de rest erg goede plaat. Een beetje een rommelige productie, dat wel, maar als de meeste nummers zo sterk zijn, boeit me dat ook niet zo heel erg. Gewoon een erg goed album, vooral voor die tijd, want goede speed/thrash-albums tegen het einde van de eeuw zijn op je vingers te tellen (hoewel er enkele juweeltjes bijzitten, natuurlijk).
The Rip N' Tear moet zo ongeveer het allergroovyste thrashnummer ooit zijn

avatar van De Ulk
Ik heb in een band gespeeld die It Lives heette, genoemd naar het nummer van Overkill. Maar verder heb ik niet zo veel met dit album.

avatar van Dexter
Nogmaals: The Rip N' Tear, dat nummer maakt de hele tweede helft wat betreft thrash weer goed