Mike Posner - 31 Minutes to Takeoff (2010)

Label: J

1. 31 Minutes to Takeoff (0:53)
  2. Please Don't Go (3:16)
  3. Bow Chicka Wow Wow (3:16)
  4. Cooler Than Me (3:33)
  5. Déjà Vu (3:04)

met Fingazz

6. Do U Wanna? (2:31)
  7. Cheated (3:19)
  8. Gone in September (3:38)
  9. Save Your Goodbye (3:35)
  10. Synthesizer (4:10)
  11. Delta 1406 (3:04)
  12. Falling (3:38)
avatar van james_cameron
Twee leuke songs, Please Don't Go en Cooler Than Me. Verder is het allemaal erg glad en vlak, met veel nogal ouderwets klinkende synthesizerbliepjes en zoetsappige zang. Gaat na een paar songs behoorlijk op de zenuwen werken.

avatar van maartenstorms
Paar leuke nummertjes, aardige producties maar weinig origineel. houd wel van bow chicka wow wow

avatar van Silky & Smooth
Cooler than Me is wel een van de clubnummers van het jaar. Wat kan je daar lekker op los gaan! Maar de rest van het album:
31 Minutes to Takeoff is toch wel de slechtste intro die ik ooit gehoord heb...

Kan op enkele na helemaal van album genieten, zag ook dat ergens deze maand de Europese release was dus ik ga het zeker overwegen om hem te kopen.

Mijn favoriete zijn:
- Please Don't Go