Abfahrt Hinwil - Links Berge Rechts Seen (2002)

Duitsland

11. Syntax Data (3:28)
  12. Radiowellen (3:29)
  13. Untitled (3:00)
avatar van bonothecat
Ben dit album aan het luisteren in het kader van het 20 stemmen topic. En ik heb getwijfelt of ik er aan zou beginnen. Dit album heeft een mooi gemiddelde, waarschijnlijk bereikt door de stemmen van electro liefhebbers. En ik als geen electro expert, zou dit gemiddelde alleen maar naar beneden kunnen stemmen. Moet ik dat de electro fans wel aandoen. Maar heb het toch maar gedaan.

Het album ligt wel lekker in het gehoor (beetje Boards of Canada), het album klinkt zelfs wel sfeervol. En dat vind ik al een pluspunt voor electro muziek (daarom vind ik het eerder genoemde BoC ook wel erg ok). Maar wat kan ik er verder mee, en ga ik dit album regelmatig terugluisteren, dan is mijn antwoord nee. Ik kan er toch te weinig mee. Voor het genre is het behoorlijk goed, maar aangezien electro toch niet echt mijn genre is, blijft het album steken op 3*.