menu

Paul Smith - Margins (2010)

mijn stem
1,69 (8)
8 stemmen

Verenigd Koninkrijk
Rock
Label: Billingham

  1. North Atlantic Drift (3:54)
  2. The Crush and the Shatter (3:00)
  3. Improvement - Denouement (2:56)
  4. Strange Friction (3:16)
  5. While You're in the Bath (3:55)
  6. This Heat (4:20)
  7. I Drew You Sleeping (4:58)
  8. Alone, I Would've Dropped (3:29)
  9. Dare Not Dive (2:31)
  10. I Wonder If (3:13)
  11. Our Lady of Lourdes (4:18)
  12. The Tingles (4:04)
  13. Pinball (3:06)
totale tijdsduur: 47:00
zoeken in:
avatar van Motdattan
North Atlantic Drift is hier gratis te downloaden. Klinkt best lekker.

avatar van Mark DJ
1,5
ben heel erg benieuwd naar deze

avatar van midnight boom
eerst paul bank (interpol), toen kele (block party) en brandon flowers (the killers nu Paul smits van maximo park... tjonge jone die solo platen alle maal...

avatar van Philipstown
0,5
Wat een beproeving! Ik heb na ongeveer driekwart van de plaat moeten afhaken. Geen enkele memorabele song gehoord. Het is allemaal hetzelfde tempo, dezelfde droge productie en die totaal karakterloze stem. Verschrikkelijk.

avatar van Lars11
2,5
Ik vind dit goed klinken hoor. Inderdaad anders dan MP; een appart fingerpicking gitaar geluid, killer en donkerder...Niet verkeerd!

avatar van Orange
1,5
Ik vind hem tot dusver maar saai klinken eigenlijk ...Ongelooflijk eentonig, zonder enige creativiteit.. Een soort van Maxïmo Park light.

2,0
Ik heb hier alleen het openingsnummer maar van gehoord, maar toch even: Paul Smith een karakterloze stem? Daar ben ik het toch even heel erg mee oneens.

2,0
...verder is het niet al te best inderdaad

avatar van Mark DJ
1,5
laat hem alsjeblieft gewoon bij maxïmo park blijven.. echt drie keer niks dit.. misschien dat het nog iets bijgesteld wordt, maar tot nu toe vind ik dit echt niks...

avatar van Lars11
2,5
Lars11 schreef:
Ik vind dit goed klinken hoor. Inderdaad anders dan MP; een appart fingerpicking gitaar geluid, killer en donkerder...Niet verkeerd!


Sorry liet me veel te snel inpakken en wilde als MP fan misschien iets te graag. Na een paar luisterbeurten moet ik mijn mening drastisch bijstellen. Ook live heb ik deze plaat gehoord in de Sugarfactory en ondanks dat Paul erg zijn best deed, was het helemaal niets

avatar van musixlover
Zo slecht vind ik het niet klinken. Maar dit soort muziek is zeker beter gedaan. Ik denk dan aan Lloyd Cole, Adrian Borland, Luka Bloom. Maar ja, het is geen rock ala MP, dus ik begrijp de reacties hier wel. Je moet hiervoor meer van singer songwriters houden.

Gast
geplaatst: vandaag om 01:15 uur

geplaatst: vandaag om 01:15 uur

Let op: In verband met copyright is het op MusicMeter.nl niet toegestaan om de inhoud van externe websites over te nemen, ook niet met bronvermelding. Je mag natuurlijk wel een link naar een externe pagina plaatsen, samen met je eigen beschrijving of eventueel de eerste alinea van de tekst. Je krijgt deze waarschuwing omdat het er op lijkt dat je een lange tekst hebt geplakt in je bericht.

* denotes required fields.

Let op! Je gebruikersnaam is voor iedereen zichtbaar, en kun je later niet meer aanpassen.

* denotes required fields.