David Banner & 9th Wonder - Death of a Pop Star (2010)

Label: Big Face

1. Diamonds on My Pinky (2:20)
  2. No Denying (Channel 3) (2:14)
  3. Mas 4 (1:20)

7. Stutter (3:26)

met Anthony Hamilton

8. Silly (2:08)

met Erykah Badu

9. Something Is Wrong (3:49)

met Lisa Ivey

10. Strange (4:21)

met Big Remo

avatar van Elohim
Behalve het feit dat dat intro-stukje altijd bij 101Barz is, ken ik em daar ook niet van hoor. Ik ken em meer van nummers als Gangsta Walk, 9mm en welcome to the south (op dat eerste young buck album, pfoeee! that takes me back!) Ik ga trouwens helemaal kapot op iemand die dat nummer (uit 2004) old school noemt. XD

uiteindelijk vind ik het leuk dat David Banner een andere richting op wilde, maar 9th wonder wilde ook al wat meer pop dingen doen, had ik iig het gevoel. Maar David is gewoon niet zo'n getalenteerde rapper als je het mij vraagt.

avatar van TheFunkyM
Ik kende David Banner alleen maar van dat liedje met die gele lamborghini. Kut nummer vond en vind ik dat. Nu zag ik dat deze cd redelijk ontvangen werd. Ik vind dit eigenlijk wel terecht. De beats klinken lekker en er wordt goed overheen gerapt, zo op het eerste gehoor.

Zeertjuh
beetje apart dat deze cd zo'n lage score heeft, ik heb hem nu een aantal keer beluisterd en ik moet zeggen dat ik heel erg positief ben.

avatar van -marco-
De beats van 9th zijn eindelijk echt weer eens 100 % te pruimen tot zeer goed zelfs!!

Jammer dat ik minder positief ben over mr. Banner, not my piece of mc.

Door de beats van 9th kom ik toch op 3 *

avatar van TheFunkyM
Heerlijke cd vind ik het.
Lekker kort maar krachtig, de beats vind ik klasse en de manier waarop banner er over heen flowt, klinkt gewoon ontzettend goed.
Ook vind ik het schorre''Tjeaah'' een soort lekker haha.
4 sterren voor deze prima cd van de heren.

Ik vond dit stuk zo dope van something is wrong
They know something's wrong (But won't nobody say it)
(I'll put it in a record, but will anybody play it?)

avatar van FlyLo
Slow Down krijgt hier de meeste stemmen voor favoriete track en dat nummer vind ik zo bedroevend slecht dat ik aan dit album gewoon niet aan ga beginnen.

avatar van MJ_DA_MAN
De video-versie is anders dan de album-versie.

avatar van FlyLo
Dat de beat anders is had ik al begrepen. De prestatie van David Banner is neem ik aan wel gelijkaardig?

avatar van Dirruk
Neee dat is gewoon hetzelfde. Naar mijn mening vrij goed