Young Buck - The Rehab (2010)

Label: Real Talk

1. The Streetz (1:25)
  2. This Is Mine (4:15)
  3. Smoke Our Life Away (5:01)
  4. Statistics (0:46)
  5. Keep It Moving (3:50)
  6. Hood Documentary (4:07)
  7. Ya Betta Know It (3:22)
  8. When the Rain Stops (3:57)
  9. Not Killing Me (3:51)
  10. Nothin 4 Ya (3:11)
  11. The Bust (0:59)
  12. Like a Million (3:32)
  13. Leave It Alone (3:09)
  14. Reality Check (1:25)
avatar van KILLERBEE99
Ik wou deze ook al toevoegen maar zag dat iemand anders het al had gedaan, stond in de wachtrij

Nieuwe album van Buck, ga deze zeker checken.

Ben benieuwd!
Vond Buck altijd de beste van G-Unit

Rene1979
Hij zal de centen wel nodig hebben na het failliet gaan

Ik ben benieuwd.

avatar van UmindC
When The Rain Stops vind ik in ieder geval wel een prettig nummer.

SvV
Kort album zeg, hopen op wat aardige tracks.

avatar van UmindC
Zo kort is dit niet hoor. Dit is eigenlijk zo'n beetje de gemiddelde lengte van een cd geloof ik?

SvV
42 minuten is wel erg kort hoor. Er zitten maar 10 echte tracks op en 4 korte stukjes (skits)

avatar van Rhythm & Poetry
42 minuten aan Young Buck en dat nog te weinig vinden? Je bent hard.

SvV schreef:

O wacht, ik had alleen naar het aantal tracks gekeken. En dus niet naar de speelduur, die inderdaad wel iets aan de korte kant is. Maar ik hoef eerlijk gezegd ook niet te lang naar Buck te luisteren.

SvV
Nee, eigenlijk kan de speelduur me verder ook niks schelen. Als er 1 of 2 echt goede nummers op staan ben ik al verrast.

avatar van Game
Triest voor Young Buck, de enige uitweg voor hem is blijkbaar een album uitbrengen zonder gastartiesten en zonder gevestigde producers. Toch een verschil met zijn vorige album, anders zou je wel gasten uit het zuiden en producers zoals J.U.S.T.I.C.E. League verwachten. Tenminste, ik verwacht geen bekende producers op deze plaat.

When The Rain Stops en Hood Documentary klinken zo slecht nog niet.

avatar van bennerd
Ik hoop dat het door gebrek aan gastartiesten en gevestigde producers een rauwer album wordt. Young Buck's stem en flow trek ik erg goed, het waren vooral de irritante refreinen waar ik mij op het debuut aan ergerde. Dit kan wel nog wat worden.

avatar van TheLegacy
Ik verwacht gewoon een goed album! De tracks die Buck het laatste jaar heeft gedropt vind ik echt prachtig. Jammer dat My Campaign er niet opstaat die vind ik echt geniaal namelijk!
Get Em Buck!

avatar van VanDeGriend
Lekbericht verwijderd

avatar van TheLegacy
heb um binnen; stem zal snel volgen.

Rene1979
Eerste twee waren gewoon goed. Ik vind Buck geen verkeerde rapper, alleen moet hij er wel de juiste beats onder hebben. Als hij dat niet voor elkaar krijgt dan wordt t niet veel denk ik. Ga nu luisteren ben benieuwd.

avatar van UmindC
Hij is binnen! klinkt wel oké zo op het eerste gehoor. Denk dat het een 3 of 3.5 wordt.

avatar van bennerd
Ik vind hem op het eerste gehoor wel vrij tegenvallen. Nergens werd het echt spannend.

Rene1979
Wat ik al eerder zei Buck heeft niet de juiste beats om dit album tot een goed product te maken, jammer

avatar van UmindC
Nee, dit is niet wat ik er van had verwacht. Klingt nogal eentonig en inspiratieloos. Volgende keer beter Buck!

avatar van Delars
auto muziek

avatar van KILLERBEE99
Smoke Our Life Away

Ik hoop dat op het volgende Young Buck album wel wat gastartiesten van Cashville Records komen zoals C-Bo en Outlawz

Relax
Geen feats??

avatar van UmindC
Nope, ook niet echt bekende producers. Het geld was op he.

Relax
Zonde, zo heb je alles, zo heb je niets..

avatar van MJ_DA_MAN
Toen hij alles had was het al zeer matig tot slecht, nu wil ik het niet eens weten.

avatar van UmindC
Ik dacht trouwens dat hij weer down was met The Game? had ook gedacht dat hij hem zou helpen als hij een nieuwe cd ging maken. Niet dus, wel jammer

avatar van Game
Hij is ook gewoon 'down', maar dit is duidelijk gewoon een zelfstandig album onder een zelfstandig label. The Game is te duur, die doet dat ook niet voor nop. Ook andere vrienden zoals Bun B en Snoop Dogg doen niet mee door geldgebrek.

avatar van TheLegacy
Ik vind dat altijd nogal gierig. Ze hebben allemaal zat geld; je gaat toch niet moeilijk doen om één verse op een album?! Maarja dat zal wel aan mij liggen.