All That Remains - ... For We Are Many (2010)

Label: Prosthetic

1. Now Let Them Tremble (1:23)
  2. For We Are Many (3:00)
  3. The Last Time (3:58)
  4. Some of the People, All of the Time (3:22)
  5. Wont Go Quietly (4:00)
  6. Aggressive Opposition (3:46)
  7. From the Outside (3:34)
  8. Dead Wrong (3:07)
  9. Faithless (3:35)
  10. Hold On (2:57)
  11. Keepers of Fellow Man (3:11)
  12. The Waiting One (4:48)
avatar van bennerd
Trapt briljant sterk af, maar zakt tegen het einde even hard weg. Wel een stuk beter dan Overcome.

avatar van james_cameron
Begint inderdaad super met de beukende titeltrack, maar daarna wordt het toch snel weer vrij melodieus en gezapig. Iets minder gelikt dan voorganger Overcome, mede door de iets meer heavy produktie en de ruigere zangpartijen, maar het blijft een beetje behelpen hier en daar. Afsluiter The Waiting One is één van de betere tracks, een fraaie ballad die tegelijkertijd melodieus en heavy is.

avatar van Dieter
Na een paar luisterbeurten valt ie toch weer wat tegen.

Zoals al eerder genoemd begint het allemaal zeer sterk, om vervolgens weer te vervallen in een soort gezapige meezing metal.

Uiteraard is het allemaal niet slecht, maar het niveau van 'The Fall of Ideals' halen ze bij lange na niet!