Tokyo - San (1983)

West-Duitsland
Label: RCA

1. Don't Want Your Money (3:50)
  2. Need Another Love (2:50)
  3. Don't Run Away (4:39)
  9. Golden Time (4:02)
  10. Summerday (3:42)
  11. One Step Away (3:51)
avatar van vielip
Lekker album van deze wat onbekende (voor mij althans) Duitse band. Heerlijke en goed verzorgde AOR/Melodic rock met pop invloeden. In het straatje van Saga, Toto, Alan Parsons en dat soort bands. Had niet gedacht dat het Duitsers waren aangezien de zanger dat niet echt verraad. De synths zijn rijkelijk aanwezig maar zitten het verfijnde gitaarspel nooit in de weg. Luister maar eens naar het geweldige One step away en je snapt wat ik bedoel. De mooie meerstemmige koortjes maken het helemaal af. Nu de eerste twee albums nog in huis halen.